Trošarina postaje novi centar starog kraja

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Nedavno je javnosti predstavljena izgradnja kompleksa Panorama Voždovac, investitora Alpros u saradnji sa Centrom za planiranje urbanog razvoja (CEP) i finansijskim partnerom ProCredit Bankom.

Stambeno-poslovni objekat čine četiri lamele sa 187 stanova raznih struktura i šest komercijalnih objekata. Gradi se na uglu ulica Vojvode Stepe i Kružnog puta Voždovačkog, na prostoru Trošarine.

trosarina-promo22

Uz podršku grada Beograda i opštine Voždovac, u narednih nekoliko godina, ulagaće se i u infrastrukturu, a adaptacijom saobraćajnica obezbediće se brži i bezbedniji saobraćaj.
Tako će predeo Trošarine u budućnosti potpuno promeniti izgled i postati novicentar, starog kraja.

Na konferenciji za štampu, organizovanoj na samom gradilistu, novinarima se obratio i investitor Mladen Aleksić. On je istakao značaj koji predstavnici opštine pridaju izgradnji saobraćajnica i zelenih površina u okolini ovog velikog objekta.

Panorama Voždovac gradiće se u tri faze. Podzemne etaže ispod celog placa i prve dve lamele su prva, a rok za izgradnju je septembar 2018. Završetak celog kompleksa je planiran za kraj 2019. godine.

trosarina-promo11
Ukupna vrednost investicije je 13 miliona evra, a projekat se finansira uz podršku ProCredit banke.
Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji West Properties. Zainteresovanim kupcima je dostupan i prodajni salon na samoj lokaciji. Tu zainteresovani kupci mogu da dobiju sve potrebne informacije, vide materijale i uzorke enterijera.

Izgradnja još jednog velikog stambenog kompleksa i priliv novih stanovnika doprineće bržem razvoju ovog dela Voždovca. Obilje šumskih površina kao što su banjička, miljakovačka, jajinačko-kumodraška šuma i Stepin gaj, koje utiču na stvaranje mikroklime, još je jedan od razloga koji čine opštinu Voždovac izuzetno pogodnom za stanovanje.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo