Zvučna imena na “srpskom Davosu”

PinterestFacebookTwitterShare

„Srpski Davos“ ove godine po prvi put ugostiće James Roaf-a, šefa misije Međunarodnog monetarnog fonda za Srbiju (MMF), u okviru zvaničnog programa.

Pored njega, Kopaonik biznis forum, 24. po redu, najavljuje zvučna imena kao što su Holger Muent, regionalni direktor Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za Zapadni Balkan, Ellen Goldstein, direktorka Svetske banke (WB) za Zapadni Balkan, Thomas Lubeck, regionalni menadžer Međunarodne finansijske korporacije (IFC) za Zapadni Balkan, kao i kompletnu misiju MMFa koja će, pored političke i privredne elite, uveličati ovaj događaj.

Forum će se, u partnerstvu sa MasterCard, održati od 7. do 9. marta u hotelu „Grand“. Skup tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Srbije.’

Kako je ranije najavljeno, glavna tema ovogodišnjeg foruma je „Program reformi za Srbiju: šta se može naučiti iz prošlosti i rešenja za budućnost“.

Očekuje se više od 1.000 učesnika među kojima su ekonomisti, privrednici, bankari i predstavnici Vlade Srbije, ambasada i međunarodnih finansijskih institucija.

Izvor: BIZLife