Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Stanković se definitivno povlači, a sa njim možda i Vidić

    Dejan Stanković rekao je da više neće nastupati za reprezentaciju Srbije, a nešto slično najavio je i Nemanja Vidić.
     


     

    Fudbaler Intera bio je kapiten reprezentacije, a u meču sa Slovenijom odigrao je 102. utakmicu za nacionalni tim i tako se izjednačio sa Savom Miloševićem. „Odigrao sam dosta mečeva, mnogo sam pomogao reprezentaciji i mislim da je vreme da se okrenem klupskim obavezama u Interu. Neki mlađi igrači treba da počnu kvalifikacije za Svetsko prvenstvo“, rekao je Stanković srpskim novinarima.
     
    Stanković je rekao da je razočaran što se Srbija nije plasirala na Evropsko prvenstvo i dodao je: „Naše htenje i želja nijednog trenutka nisu se dovodili u pitanje. Slovenija je bila bolji protivnik i zasluženo je pobedila“.
     

    Nešto neodrađeniji bio je njegov kolega, kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić. On je rekao da je želeo da preuzme odgovornost i da će snositi posledice promašenog penala, kao i da mu je žao što nikada neće igrati na evropskom prvenstvu jer ću za sledeće kvalifikacije već biti u godinama.

    Na pitanje srpskih novinara da li se povlači iz reprezentacije, Vidić je rekao:  „Ako me već vučete za jezik: ‘Da'“.

    Posle je stigao demant ove izjave, pa ostaje da  se vidi da li je Vidić izjavu dao u afektu ili će ‘orlovi’ stvarno ostati bez štopera Mančester junajteda.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE