Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    CG: Engleski navijači ostavili milion evra

    Prema nezvaničnim podacima, Crna Gora je od nedavnog boravka engleskih fudbalera, navijača i novinara prihodovala oko milion eura.
     

    Procenjuje se da su navijači za trodnevni bravak trošili i do hiljadu evra. Od njihove posete imali su koristi hoteli, ugostiteljski i objekti brze hrane, restorani i noćni klubovi.

    Engleski navijači su većinu vremena provodili u podgoričkim barovima, što govori o odličnoj zaradi lokala koji se nalaze u centru grada. Cene u podgoričkim lokalima su dosta niže u odnosu na londonske, a imajući u vidu životni standard Velike Britanije navijačima je Crna Gora bila više nego povoljna.

    Zvanični podaci o prihodu od posete engleskih navijača za vrijeme fudbalske utakmice Crna Gora – Engleska ne mogu se znati pre polovine narednog meseca, saopšteno je iz Poreske uprave. Oni navode da je „činjenica da je u vreme fudbalske utakmice poseta ugostiteljskim objektima bila povećana, ali u ovom trenutku ne možemo dati procenu prihoda koje su ostvarili obveznici toga dana”.

    Britanci se smatraju jednim od najstrastvenijih navijača koji redovno prate utakmice reprezentacije na gostovanjima u inostranstvu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE