Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Telenor stipendira osam srpskih olimpijaca

    Telenor od danas stipendira osmoro sportista u pojedinačnim sportovima u pripremama za Olimpijske igre: strelce Jasnu Šekarić, Zoranu Arunović i Damira Mikeca, plivače Ivana Lenđera i Velimira Stjepanovića, tekvandoku Milicu Mandić, veslača Gorana Jagara i kajakašicu Nikolinu Moldovan.
     



    Pored dodatne mesečne stipendije koju će dobijati do Igara u Londonu, sportisti od Telenora dobijaju i mobilni telefon HTC Sensation i posebno prilagođen tarifni paket. 

    „I u sportu, kao i u telekomunikacijama, utakmica je mnogo lakša ako smo se za nju dobro pripremili. Zato, kao i uoči prošlih Olimpijskih igara, pomažemo sportistima u pripremama za London 2012. Srpski sport je pod velikom pažnjom javnosti, građani uspehe i takmičenja doživljavaju kao svoje. Zato želimo da ovim stipendiranjem približimo osam izabranih sportista svima onima koji vole da navijaju, ali su im važni i prijateljstvo i fer plej”, kaže Ćel Morten Jonsen, generalni direktor Telenora u Srbiji.


    Kompanija Telenor je već drugi olimpijski ciklus zaredom generalni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije i Olimpijskog tima Srbije. Saradnja je počela pre Igara u Pekingu 2008.

    „Sa Telenorom sarađujemo već pet godina i postali smo pravi partneri sa zajedničkim ciljem – da za sportiste Srbije stvorimo uslove koje oni  zaslužuju, kako bismo sutra, svi zajedno, mogli da se radujemo njihovim uspesima. Drago nam je i zahvaljujemo se kompaniji Telenor, što drugi Olimpijski ciklus za redom predvodi naš sponzorski tim i podržava razvoj sporta u Srbiji”, kaže Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije. 
     
    Ivan Lenđer i srpski četverac



    Na Olimpijskim igrama u Londonu Olimpijski tim Srbije obeležiće tačno 100 godina od svog prvog nastupa na ovom takmičenju.

    U želji da srpske olimpijce još bolje predstavi javnosti, Telenor je omogućio besplatno preuzimanje dve omiljene pesme plivača Ivana Lenđera, „I know you want me” pevača PitBull i „Dolazi sindikat”, Beogradskog sindikata, sa Telenorovog vap portala (wap.telenor.rs). Pesme mogu da se preuzmu danas od 17 časova, do sutra do istog vremena. Takođe, na Fejsbuk strani Telenora svi zainteresovani mogu da pronađu potpisane fotografije Telenorovih olimpijaca.
     
    Sestre Moldovan probaju najnovije Telenor tablete

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE