Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    …ono, kao vesti… (25. oktobar 2011.)

    I pored toga što ljudi sa naše estrade često padaju u nevolje, tako što ih na primer ujede osa, ili polome mobilni telefon ili se spotaknu na stepenicama ispred svoje zgrade, ogrebu koleno, pa nas o tim mukama izveste preko novina,  jedna karakteristična stvar koju često viđamo su estradne izjave ljubavi preko štampe.
     
    Danas Alo! donosi dve takve priče. Kao prvo je priča o tome kako je vaterpolista Nikola Rađen iznenadio svoju suprugu pevačicu Anu Kokić i kako je ona o tome obavestila fanove na Facebook-u. Ako do sada niste znali da je našoj zvezdi Velikog brata Nemešu najveća ljubav, ustvari, druga zvezda Velikog brata Marijana, onda ste to imali prilike da saznate u tekstu „Nemeš: Marijana je moja najveća ljubav!„.
     
    Ni današnji dan nije mogao da protekne bez problema, pa je tako Gagiju Đoganiju ugašen mobilni telefon, dok su se čak tri naše pevačice izređale kod istog frizera, pa imaju iste unikatne frizure.
     
    Blic nam verovatno predstavlja i novu zvezdu naše estrade Biljanu Tipsarević, suprugu našeg proslavljenog tenisera, Janka, i prenosi nam kako je ona upoznala svog omiljenog kreatora Roberta Kavalija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE