Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    The Big Snow festival ove zime na Kopaoniku

    Najznačajniji evropski zimski muzički festival “The Big Snow“, seli se iz Andore u Srbiju i biće održan na Kopaoniku, od 23. do 29. marta 2012. godine. Festival je pre dve godine pokrenula najveća svetska turistička agencija Thomas Cook,  dok će se od 2012. organizaciji festivala priključiti i EXIT Tim  i Udruženje hotelijera Kopaonika, uz podršku MK Mountain Resorts, Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj vlade Republike Srbije.

    „The Big Snow festival koncipiran je tako da daje ljubiteljima dobre muzike i zimskih sportova izuzetnu priliku da svoje dve posvećenosti objedine u dobru zabavu, čemu će doprineti i jedinstvena atmosfera Kopaonika – najbolje čuvane zimske tajne Evrope“, istakla je Tereza Volš, direktor za omladinski turizam agencije Thomas Cook.

    The Big Snow okupiće preko stotinu stranih, regionalnih, ali i domaćih izvođača, predvođenih čuvenim sastavom Basement Jaxx. “Pored organizacije tri velika letnja festivala – Exita, Beer Festa i Guče, koji su lideri u svojim oblastima i jedni od najvećih u Evropi, zimska muzička manifestacija poput ove pomoći će Srbiji da se pozicionira kao jedna od najznačajnijih festivalskih destinacija”, istakao je Dušan Kovačević organizator Exita.

    Kako je saopšteno na konferenciji za novinare, zahvaljujući The Big Snow festivalu domaći turizam u naredne tri godine zaradiće preko 5 miliona evra, dok je vrednost internacionalne promocije koju će dobiti skijaški turizam Srbije višestruko veća.

    Zvanično je počela i promocija manifestacije u našoj zemlji, a tim povodom gostima iz Srbije i regiona u pretprodaji su dostupne karte za sedmodnevni aranžman koji uključuje smeštaj, ulaznice i ski pass po promotivnim cenama od 89 ili 129 evra. U prethodne dve godine „The Big Snow“ izrastao je u jedan od najznajčajnijih zimskih evropskih muzičkih festivala što će doprineti pozicioniranju Srbije na mapi značajnih evropskih skijaških destinacija, pogotovo na tržištu Zapadne Evrope.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE