Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    San Francisko: Prvi zoološki vrt za gej životinje

    Pored toga što ima najveću gej zajednicu, San Francisko će biti i prvi grad koji otvara prvi zoološki vrt za gej životinje.

    „Jako smo uzbuđeni što ćemo ugostiti gej životinje. Naše društvo je raznovrsno i životinjsko carstvo takođe, zašto to ne bismo i slavili“, rekao je direktor zoološkog vrta Lajonel Viberli, a prenosi Huffington Post.

    Profesor Hose Aragon, sa San Francisko Univerziteta, rekao je da je činjenica da postoje homoseksualne i biseksualne životinje, a pogotovo je to slučaj sa mačkama i dodao je da ne postoji razlog zašto životinje ne bi trebale imati priliku imati svoje okruženje.

    Profesor Aragon je ubeđen da je zoološki vrt takve vrste neophodan jer gej životinje ne samo da imaju određene seksualne preference, nego ispoljavaju mnoga druga ponašanja kada su u pitanju prijeteljstva, odbrane od drugih životinja i zajednički rast. On kaže da ove životinje imaju izgrađen instikt za zabavu, pa tako vole da igraju i pevaju zajedno na način koji se ne razlikuje mnogo od onog kako čine Village people.

    Iako je izgradnja zoološkog vrta za gej životinje još uvek samo u nacrtu, desničarske strane su se oglasile i osudile ove planove. Oni su rekli da je nedopustivo za šta se troši novac poreskih obveznika.

    Zoološki vrt za gej životinje bi se trebao otvoriti sledećeg leta. Prema navodima, homoseksualci i druge seksualne manjine imaće 10 posto popusta na ulaznice, a .

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE