Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kompjuterski softver predvideo atomsku apokalipsu

    Takozvani Web bot, kompjuterski softver koji se bavi predviđanjem budućnosti, izračunao je da će 2012. godine Zemlja biti razorena serijom manjih nuklearnih udara, koji će dovesti do jednog velikog, katastrofalnog, krajem godine!
     
    Web bot projekat, prvobitno napravljen da predviđa kretanja na burzama, funkcioniše kao pretraživač koji na internetu skuplja ključne reči i tekstove i šalje ih na centralnu lokaciju.


    Program prati i filtrira novinske članke, blogove, forume i druge oblike internet konverzacija. Ključnim rečima se zatim dodeljuju numeričke vrednosti za merenje intenziteta emocija, njihovo trajanje, uticaj, neposrednost…
     
    Sada, na osnovu analize ključnih riječi s interneta, Web bot za 2012. predviđa drugu veliku depresiju, koja će biti izazvana masovnim otpuštanjem radnika, a onda i katastrofalni nuklearni udar krajem godine.


    Ovo softversko predviđanje i ko zna koje po redu predviđanje smaka sveta, verovatno bi prošlo potpuno neprimećeno, da zapadne sile nisu čvrsto odlučile da napadnu Iran i to na jesen  2012. godine, što mnogi vide kao početak nuklearnog rata, koji će biti fatalan po Zemlju.

    Uz sve to, valja napomenuti i da je ovaj napredni softver predvidio rušenje „Blizanaca“ u Njujorku 2001. godine, a zanimljivo je i kako se računica supersoftvera o smaku sveta poklapa i s proročanstvom drevnih Maja, koje su apokalipsu na osnovu proučavanja planeta predvidele za 21. decembar 2012.

    Iako Nostradamus nije naveo 2012. kao sudnji dan, za vreme u kojem živimo predviđa zlog vođu s Bliskog istoka koji će se domoći nuklearnog oružja i upotrebiti ga.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE