Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Najatraktivniji predeli Amerike

    Dok smo na odmoru,svi nastojimo da napravimo savršene fotografije koje bi objedinile atmosferu čitavog putovanja. Ova potreba može biti iracionalna i neretko se vratimo sa putovanja nezadovoljni svojom foto-kolekcijom, međutim to nas ne sprečava da i dalje tragamo za slikom koja će oćarati naše Facebook prijatelje.


    Pogledajte predloge najatraktivnijih predela u Americi koje izdvaja Yahoo Travel.

    Kauji, Havaji
    Pogled sa Kalalau staze (slike 1 i 2)



    Idealno ostrvo za avanturiste i medeni mesec bračnih parova. Turisti koji su posetili ovo ostrvo reći će vam da je Kauji najčarobniji predeo koji su videli. Najupečatljiviju sliku ostavlja smaragdno zelena Na Pali obala do koje se preporučuje tura od  11 kilometara pešačenja po ostrvu. Tokom ove ture naići ćete na predivne pejzaže i vodopade koji oduzimaju dah.

    MekKinli, Nacionalni park Dineli, Aljaska
    Pogled sa Vonder Lejka (slika 3)



    Aljaska, popularni „Kraj sveta“, može da se pohvali velikim brojem prirodnih atrakcija. U izboru najlepših predela Amerike, našla se planina MekKinli. Pogled na ovu planinu je većim delom vremena zaklonjen gustim oblacima, ali ako želite da zabeležite njenu lepotu, u ranim jutarnjim časovima vrh izviruje iznad oblaka.

    Nacionalni park Gran Kanjon, Arizona
    Pogled sa staze Rim (slika 4)



    Ova jedinstvena, legendarna lokacija oduzima dah i pruža priliku za idealnu fotografiju. Yahoo Travel preporucuje pogled sa Rim staze dugacke desetak kilometara. Tokom šetnje stazom u mogućnosti ste da uživate u panorami kanjona i pogledu na reku Kolorado. Obavezno zastanite na mestu koje se zove Pima Point odakle se pruža predivan pogled i čuje se zvuk slapova reke.

    Nacionalni park Gran Titon, Viskonsin
    Pogled sa Dženi Lejka (slike 5 i 6)



    Obzirom da se nalazi u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Jeloustoun, Gran Titon je nepravedno uskraćen za pažnju koju bi trebalo da privuče. Većina turista smatra da je u ovom parku objedinjena lepota američkog zapada. Iznad doline podižu se tri planinska vrha (The Cathedral Group) koji su nadvijeni i nad šumama, prirodnim staništem losova, medveda i vukova. Yahoo Travel preporučuje jahanje ili šetnju za obilazak parka, ali naglašava da se pogled sa jezera na planine ne sme propustiti.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE