Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Nova VW buba za 2012.

    Volkswagen je izgleda odlučio da nova Buba ni po čemu ne bude „New Beetle“ iz 1998. godine. Tako makar ocenjuju predstavnici automobilske javnosti u SAD nakon najave početka prodaje ovog redizajna za 2012. godinu.

    Stari model je imao vrlo neubedljivu spoljašnost, a vozilo je imalo oblik automobila iz crtanih filmova za predškolski uzrast. Ciljna grupa kupaca trebale su biti žene, međutim one su u potpunosti ostale ravnodušne prema ovom automobilu. Više puta obnavljana paleta boja, koja je obuhvatala sve moguće nijanse sveto zelene, narandžaste, plave, i naravno ljubičaste, nije pomogla da se ženski pogledi u prodajnim salonima duže zadrže na ovom modelu.

    Utisak je da bi se ovaj redizajnirani model sada mogao svideti i Amerikancima. Krov i hauba sada deluju izduženije, a vizuelno težište je pomereno ka modernom i izvrsno dizajniranom zadnjem delu. Sve je to rezultiralo vrlo atraktivnim, Coupeovskim profilom.
     
     U unutrašnjosti se može primetiti obilje tastera i praktičnih rešenja koji su preuzeti iz VW Jette, a izbegnut je i onaj dobro poznati, često i neutemeljeni utisak iz ostalih VW vozila, da je sve podređeno ekonomičnosti. 
     
    Tapacirung na unutrašnjosti vrata i brojni detalji enterijera su u boji karoserije, što dodatno akcentuje diskretni retro šarm ovog automobila. VW je takođe, na oduševljenje ljubitelja izvorne Bube, ovim redizajnom ponovo vratio poznati pregradak za rukavice koji se nalazi ispred suvozača.

    Prednja sedišta su prostrana, čvrsta i udobna. Nazad postoje samo dva sedišta, koja ne pružaju mnogo prostora za korpulentnije osobe. Prtljažnik je odličan i nije manji od onog u Golfu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE