Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Jaguar XKR-S Convertible: Najbrži kabriolet ovog brenda

    Jaguar je najzad predstavio najmanje ovogodišnje iznenađenje, kabriolet verziju modela XKR- S, odavno najavljivanu verziju, koja će moći da se pohvali titulom najbržeg kabriolet modela ikada proizvedenog od strane britanske kompanije.

    U osnovi imamo kabriolet sa mehaničkim specifikacijama XKR- S modela, odnosno u prevodu AJ- V8 Gen 3 V8, sa fantastičnih 543 KS i 683 Nm obrtnog momenta.
     
    Jaguar XKR- S kabriolet je veoma brz, jer model sa super – punjačem do „stotke“ ubrzava za 4. 2 sekunde, uz maksimalnu brzinu od oko 300 km/ h (299.3 km/ h).
     
    Ako ste ljubitelji brzine, a ne marite toliko za životnu sredinu, onda vas emisija ugljen- dioksida od 292 g/ km, uopšte neće zanimati.


    XKR- S kabriolet je zadržao stav „lošeg momka“, prisutan na kupeu: tu je novi dizajn branika, dizajn usisnika za vazduh, difuzor od karbonskih vlakana i 10 mm niže ogibljenje. Krov XKR- S se automatski, potpuno podiže za svega 18 sekundi.
     
    Najbrži kabriolet, a ujedno i najskuplji Jaguarov sportski automobil ima pregršt dodatne opreme, uključujući podesiva kožna sedišta i izbor detalja u kabini u dve boje, Piano black crnoj i Dark aluminium.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE