Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Tradicionalni doček Nove godine u hotelu Grand

    Za novogodišnju noć, gosti hotela Grand**** na Kopaoniku uživaće uz muzički program Aco Pejović i beogradskog klupskog benda Old Hat Orchestra.


    Gosti Granda će uživati i u vrhunskoj usluzi, svetskim i domaćim gastronomskim bravurama, i božanskim pićima. Doček Nove godine u hotelu Grand uključuje svečanu večeru uz muzički program 31. decembra. Cena aranžmana kreće se od 130 eur, sa specijalnim popustima za decu do 12 godina.

    Kompanija MK Mountain Resort je zadržala prošlogodišnje promotivne cene smeštaja i ponudila  gostima brojne akcije, za određene periode boravka u toku zimske sezone. Ski sezona će početi simbolično, drugim po redu Ski Openingom, koji će biti održan od 08. do 11.12.2011, u organizaciji MK Mountain Resorta, uz podršku JP Skijališta Srbije.  Cena paketa za 4 dana/ 3 noćenja na bazi polupansiona i dvodnevnim gratis ski pass-om, iznosi 145 eur u dvokrevetnoj sobi u hotelu Angella****, dok je za isti paket u hotelu Grand**** potrebno izdvojiti 165 eur. 
     
    U hotelu Grand je upravo završena rekonstrukcija jednog dela smeštajnih kapaciteta, čime je gostima omogućen veći komfor i udobnost u 165 soba i apartmana.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE