Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Italijanski „Mediaset“ prenosi derbi sa Marakane

    Italijanska medijska kuća „Mediaset“ prenosiće 141. večiti derbi za sve pretplatnike koji imaju premijum nalog, prenosi Smedia.rs.
     
    Meč Crvene zvezde i  Partizana se tako našao na listi najvećih evropskih derbija, među kojima su Seltik – Rendžers, AEK – Panatinaikos, Dinamo Zagreb – Hajduk, Fenerbahče – Bešiktaš, Galatasaraj – Bešiktaš i Galatasaraj – Fenerbahče. Ovi prenosi su otkupljeni za dve sezone, dakle, do 2013. godine će na Apeninima moći da gledaju srpski derbi uživo.

    Nisu Italijani jedini stranci koje interesuje ovaj događaj svetkovina. Bugarski sajt sport1.bg nudi zainteresovanim čitaocima odlazak na 141. večiti derbi.

    U oglasu se kaže da ovaj sajt nudi priliku da posete „jedan od najvrelijih derbija na Balkanu. Polazak je na dan utakmice u 7:00, dolazak u Beograd oko podneva, a obezbeđen je i smeštaj u hotelu sa tri zvezdince. Posle derbija, sledi večera, noćenje, a posle doručka sledi slobodno vreme“.

    Turisti će imati vremena i za šoping, a posle ručka planiran je put za Bugarsku. Cena aranžmana je 139 leva (70 evra), a uključuje i kartu za utakmicu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE