Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Hrvati raspisali konkurs za rvačice u blatu

    Zagrebački holding pod rubrikom nabavka naveo je da traži rvačice u blatu. Naime, u oglasu stoji: Usluge umetničkog i reprodukcionog izvođenja za Drugi međunarodni sajam Eros4U – zabavni program rvanje u blatu. Oglas je raspisan u ponedeljak, 21. novembra.
     
    Erotski sajam u Zagrebu održaće se za dve nedelje, od 2. do 4. decembra, na Velesajmu. Kako su za sajt Zagrebancija.hr rekli u tom Holdingovom predstavništvu, oni traže kompaniju koja bi im organizovala kompletan događaj.

    Ponuđač bi trebalo da ima svoj bazen, posebnu smesu u kojoj se devojke rvu i rvačice. U oglasu nije definisano koliko rvačica treba organizatoru niti koliko će „borbi“ morati da izvedu. Kako su rekli na Velesajmu, detalje će dogovoriti s organizatorom.

    Budući da je reč o specifičnoj nabavci nije je moguće unapred je definisati pa će se detalji dogovoriti tek kada se javi ponuđač. Na Velesajmu očekuju da bi devojke trebalo da se rvu barem jednom dnevno, kako bi posetioci mogli računati da će videti tu predstavu. Termini rvanja će se uskladiti s ostalim „predstavama“ kako bi posetioci mogli da vide sve.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE