Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Ekskluzivni penthaus u Las Vegasu

    Mark Trejsi je dizajnirao ovaj glamurozni apartman, koji se nalazi na vrhu „Veer“ kule u Las Vegasu. Koristio je najfinije materijale na svim površinama i u svim prostorijama, kako bi stvorio prijateljski i koloritni enterijer. Najistaknutiji detalj u ovom prostoru je svakako mozaik okeansko plave boje, koji se prostire od poda, preko zida do plafona.

    U centralnom delu mozaika, nalazi se luster u plavom kubusu, iznad trpezarijskog stola. Granitno ostrvo plovi iz kuhinje, čineći najpre šank, a zatim se neprimetno spušta, gde služi kao element za ručavanje. Paleta sivih i zelenih svetlosnih efekata, naglašena je RGB LED osvetljenjem, koje je ugrađeno po obodu plafona u celom penthausu. Spavaća soba je opremljena krevetom, koji je sjedinjen sa zidom i plafonom iz koga izvire luster. Zid i deo plafona su obloženi italijanskim pločicama, a pored kreveta se nalazi zavesa od lanaca, koja odvaja spavaću sobu od kupatila.

    Glavna zona za žurke je ukrašena plafonskim ogledalima u obliku trougla, sa svetlosnim efektima koji reflektuju zabavni život Las Vegasa…

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE