Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vuk Jeremić novi predsednik Teniskog saveza

    Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izabran je večeras za predsednika Teniskog saveza Srbije, a na toj funkciji zamenio je Slobodana Živojinovića.

    Na večeras održanoj vanrednoj Skupštini nacionalnog saveza Živojinović je podneo ostavku, koja je usvojena, a potom je Jeremić jednoglasno izabran za novog predsednika.

    Na predlog Jeremića, za potpredsednika Teniskog saveza Srbije izabran je dosadašnji direktor Otvorenog prvenstva Srbije Goran Đoković.

    „Ovde nema poraženih, već samo pobednika. Vreme podela je iza nas i pred nama je vreme sloge i jedinstva, Ovo bi trebalo da bude i snažna poruka celoj zemlji da nije nemoguće da se Srbi slože“, rekao je posle izbora Jeremić.
     
    Tenis jedan od najvažnijih državnih resursa“
     
    Jeremić je izjavio da će kao predsednik Teniskog saveza Srbije učiniti sve da naša zemlja ostane među svetskim teniskim velesilama.
     
    „Pokušaću da kroz aktivan i energičan angažman učinim sve da zadržimo prvo mesto Srbije u svetu“, rekao je Jeremić na vanrednoj Skupštini TSS održanoj u beogradskom hotelu „Hajat“, gde je preuzeo čelnu funkciju TSS od dosadašnjeg predsednika Slobodana Živojinovića.

     
    Novi čelnik srpskog tenisa istakao je da našim vrhunskim igračima „dugujemo veliku zahvalnost“ za mesto koje trenutno Srbija zauzima u svetskom „belom sportu“. Jeremić je naglasio da mu je privilegija i čast što je izabran za prvog čoveka TSS.
     
    „Uloga predsednika TSS je privilegija s obzirom na to kakvu ulogu tenis ima u današnjem društvenom životu zemlje“, rekao je Jeremić.
     
    On je naglasio da je tenis doprineo poboljšanju imidža naše zemlje u svetu.
     
    „Tenis je jedan od najvažnijih državnih resursa zbog imidža koji je doneo našoj zemlji“, rekao je Jeremić.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE