Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Partizanu derbi protiv Zvezde i sedam bodova prednosti

    Fudbaleri Partizana savladali su kao gosti ekipu Crvene zvezde sa 2:0 (0:0), u derbi utakmici 13. kola prvenstva Srbije.

     
    Ovom pobedom aktuelni šampion je napravio najverovatnije odlučujući korak ka odbrani titule, pošto sada na čelu tabele ima teško dostižnu prednost od čak sedam bodova ispred drugoplalsiranih crveno-belih.
     
    Izuzetno značajan uspeh crno-beli su izborili u drugom poluvremenu, kada su protivničku mrežu zatresli Vukić u 72. i Šćepović u 78. minutu.
     
    Napadač Crvene zvezde Evandro u 42. minutu nije realizovao jedanaesterac.
     
    Policija je, zbog remećanja javnog reda i mira na derbi utakmici Crvena zvezda – Parizan, privela 18 osoba, među kojima su tri maloletnika. Među navijačima su četiri osobe povređene, a na severnoj i južnoj tribini uneto je dosta pirotehničkog materijala, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
     
    U MUP-u navode da fudbaleri Partizana na kraju prvog poluvremena nisu mogli da odu u svlačionicu, jer je na tom delu terena bilo dosta pirotehnike.
     
    Reporter Tanjuga sa stadiona javio je pre početak derbija da je grupa navijača sa južne tribine stadiona Crvene zvezde počela da gađa bakljama i stolicama grupu navijača na istočnoj tribini. Žandarmerija je odmah intervenisala, pa je sprečeno dalje nasilje na tribinama.

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE