Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Posle 83 godine neće biti zagrebačkog Božićnjeg sajma

    Po prvi put od 1927. godine u Zagrebu se neće održati Božićni sajam koji se tradicionalno već 83 godine održavao na Zagrebačkom velesajmu.

    Sajam se trebao održavati od 16. do 30. decembra, otkazan je u poslednji trenutak, a kako je portal Index.hr potvrdila voditeljka projekta Gordana Uršić, jedan od razloga otkazivanja je taj što se nisu uspeli dogovoriti niti s jednim lunaparkom.
     
    „Čija je krivica, ne bih sada ulazila u to. Svi imaju na svojoj strani nekakve otežavajuće okolnosti, zbog kojih mi kao firma jednostavno nismo mogli postići dogovor. Lunapark, kakav god bio, ipak donese određene novce koje mi zatim ulažemo“, kazala nam je Uršić.

    „Došlo je do problema, jedan je vukao drugi, i kada nam je postalo jasno da od toga neće biti ništa, jedino što smo mogli napraviti je otkazati“, komentirala je razočarana Uršić. „Ovo je velika šteta. Ove godine je ispalo tako kako je ispalo, nadam se da ćemo iduće godine imati sajam“, zaključila je Uršić.

    Božićni sajam svake je godine privlačio veliki broj posetilaca, u popodnevnim satima svakoga dana te vikendima nastupali su brojni izvođači, a mnogi su uživali u ludorijama u lunaparku. Ali, ove godine Zagrepčani će morati zabavu potražiti drugde, prenosi Index.hr.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE