Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Kako izgleda renovirani predsednički apartman hotela „Hyatt“

    Čist luksuz na nešto više od 200 kvadrata. Ovako bi se ukratko moglo opisati vreme provedeno u renoviranom predsedničkom apartmanu hotela „Hyatt“.


    Sa cenom od oko 2.200 EUR za jednu noć, ovo je najskuplji ali i najluksuzniji smeštaj u Srbiji. „eKapija“ je otvorila vrata predsedničkog apartmana za sve one kojima je ovaj luksuz i dalje nedostižan.

    – U samom apartmanu su zasebna kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, radna, spavaća i sobe za odmor i vežbanje. Tu su i dva kupatila, od kojih jedno ima tuš kabinu, kadu sa džakuzijem i saunu, koja je beneficija samo predsedničkog apartmana. Naravno, tu je i malo izdvojena konekciona soba, u kojoj uglavnom boravi obezbeđenje gostiju – kaže za naš portal Ksenija Lubarda iz hotela „Hyatt“.
     

    Kad uđete u ovaj apartman prvo što vidite je prostrani dnevni boravak sa nekoliko dvoseda ispred LCD TV-a. Uz njih kao dodatna oprema naravno ide i DVD plejer, sistem ozvučenja, a tu je i klavir na kojem se, možda baš ser Elton Džon zagrevao pred svoj beogradski nastup.

    Dnevna soba je spojena sa trpezarijom, u kojoj se nalazi sto predviđen za deset osoba. Iza je kuhinja sa zasebnim ulazom za kuvare, koje mnoge zvezde vode na svoje turneje. U kuhinji je smešten i frižider koji je pun 24 sata.
     

     
    U drugom delu apartmana je radna soba, koje je odvojena kliznim vratima od dnevne. Spavaća soba ima veliki francuski ležaj, noćne stočiće, paravan za presvlačenje.
     
    Gostima je na raspolaganju i prostorija za vežbanje u kojoj se nalazi kućni bicikl i oprema za trening, a tu je i nekoliko velikih garderobera.

    – Gosti mogu da koriste i salu za sastanke, dobiju privatnog batlera. S obzirom na to da je apartman deo Regency kluba, koji praktično predstavlja hotel u hotelu, gosti mogu da se čekiraju u samom apartmanu, bez potrebe da se zadržavaju na recepciji, što garantuje apsolutnu privatnost – kažu u „Hyatt“ hotelu.
     

     
    Na improvizovanim policama i pregradnim zidovima primetili smo dosta knjiga, čije luksuzne korice je nagrizao zub vremena. Zato smo proverili da li su tu zbog upotrebe ili kao detalj enterijera.
     
    Nismo sigurni da li gosti, koji se u preseku zadržavaju dan i po, stignu da pročitaju nešto, ali smo sigurni da su knjige „prave“.
     
    Diplomate i zvezde
     
    Predsednički apartman u hotelu „Hyatt“ renoviran je neposredno pred sastanak Pokreta nesvrstanih u Beogradu. Tako su diplomete bile prvi gosti po renoviranju, a onda su usledili i ostali. Uglavnom su gosti predsednici država, ambasadori, diploamte i velike muzičke zvezde, koje su sve češći gosti naše prestonice.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE