Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Frančesko Toti – još jedna legenda žrtva kapitala?

    Kapiten Rominih fudbalera Frančesko Toti (35) šokirao je italijansku javnost izjavom kako razmišlja o odlasku iz kluba u kojem je stasao i u kojem je proveo celu dosadašnju karijeru.
     


    Totija su uvredile neke opaske navijača na njegov račun, a draga mu nije ni činjenica da kod trenera Luisa Enrikea, koji je letos stigao u Romu, ne igra koliko bi želeo. „Vučicu“ je prošlog leta preuzeo bogati američki biznismen Tomas di Benedeto i odmah najavio promene u klubu koje podrazumevaju odlazak nekih, do sada, važnih prvotimaca te dolazak brojnih skupih pojačanja. Ali, igrači koji su stigli ovog leta nisu se pokazali kao dobra kupovina pa je Roma nakon 14 kola na 10. mestu sa dvanaest bodova zaostatka za vodećim Juventusom.

    „Razmišljao sam o odlasku iz Rome, posebno u poslednje vreme. Žao mi je zbog nekih komentara navijača. Ako im smeta što sam u Romi, nastaviću razmišljati o odlasku“, rekao je Toti za Sky Sport Italia.

    Totti je prvi nastup za Romu zabeležio u martu 1993. kao 16-godišnjak. Otada je za “vučicu“ odigrao 481 utakmicu i  dao 207 golova.

    Ukoliko se Tottijeve najave ostvare, Italijan će doživeti sudbinu drugefudbalske  legende Raula Gonzaleza koji je nakon šesnaest godina morao napustiti Real Madrid nakon što su ga iz ekipe istisnule mlađe zvezde.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE