Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Rukavice – najkorisniji modni detalj

    Hladno i vetrovito vreme je stiglo, a rukavice su jedan od najkorisnijih modnih detalja, jer ne samo da obogaćuju izgled, već štite kožu od sušenja i čine da ruke ostanu tople.
     
    Bilo da se radi o klasičnoj eleganciji, ili totalnoj ekstravaganciji, rukavice će uvek doprineti da budete primećeni. Satenske, čipkane, kožne, heklane, s prstima, ili bez njih, kratke ili dugačke, rukavice su modni detalj koji će odevni stil učiniti jedinstvenim i udahnuti mu dobru dozu šika.
     
    Modni stručnjaci predlažu rukavice u jarkim bojama, od tamnožute, preko bordocrvene, pa sve do petrolejzelene i tirkiznoplave.
     
    Nekada su bile neizostavan modni detalj, rezervisan uglavnom za više klase. Nosile su se i u dnevnim i u večernjim časovima, ne samo kao zaštita od hladnoće, već i kao ukras koji mnogo govori o onome ko ih nosi. Stil modnih ikona poput Odri Hepbern, Koko Šanel ili Marlen Ditrih, nezamisliv je bez dugih satenskih ili čipkanih rukavica.
     
    Rukavice se iznova vraćaju na modnu scenu i na ulice, kao simbol glamura i otmenosti, ali i buntovništva. Određeni modeli se odlično uklapaju u rok i pank stil.
     
    Za opušteniji stil, kratke rukavice mogu da se kombinuju sa haljinom veselih boja, ili farmerkama i majicom. Uz kožne čizme, savršeno se uklapaju rukavice od kože, uz koje se dobija epitet „opasne devojke“. Za osvežavanje obične majice poslužiće moderne rukavice bez dela za šaku, kojih u poslednje vreme ima u svim bojama. Ipak, budući da sneg dolazi, a sa njim i promrzli prstići, najbolje je izabrati neki od toplijih modela. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE