Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Fudbalerima isplata u drvima za ogrev

    Fudbalski klub „Donja Vrbava“ u istoimenom gružanskom selu, koji se takmiči u ligi Moravičkog okruga, premije i primanja igračima isplaćuje u drvima za ogrev.
     
    Predsednik Upravnog odbora kluba Mileta Braković je izjavio da nisu u mogućnosti da obezbede novac za bilo kakva plaćanja, osim za prevoz, a pošto je taj kraj šumovit, te ima drva, sa igračima su postigli dogovor da im to bude premija. Kubik drzva košta do 40 evra. On kaže da članovi uprave i donatori daju po nekoliko kubnih metara drva iz svojih šuma i to se deli fudbalerima koji su došli iz Gornjeg Milanovca, Kragujevca i dugih mesta.
     
    „Ne dobijaju svi igrači isto, to zavisi od dogovora i njihovog doprinosa u igri, kao i odnosa prema ekipi i saigračima, a za ovu godinu smo izmirili sve naše obaveze i fudbaleri su na odmoru i spremamo se za nastavak prvenstva“, kaže Braković.
     
    Sportski savez Opštine Gornji Milanovac je za najistaknutijeg sportskog radnika u ovoj godini proglasio Miletu Brakovića koji je sa meštanima izgradio svlačionice pored igrališta. FK „Donja Vrbava“, osnovan pre 56 godina, na osmom je mestu tabele Okružne lige.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE