Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    CNN predlaže pet novogodišnjih web odluka

    Kako je nova godina obično i vreme za donošenje određenih odluka koje bi trebalo nešto da promene u vašem životu, a budući da svi provodimo puno vremena na internetu, vredi razmisliti o ponekim stvarima koje bi vama i vašim prijateljima učinile život podnošljivijim. CNN predlaže listu od pet novogodišnjih web odluka.

    „Prestanite da tražite od svojih prijatelja da kopiraju vaš status“ 
    Prva od njih je: “ Prestanite da tražite od svojih prijatelja da kopiraju vaš status.“ Možete biti sigurni da 97 odsto vaših prijatelja neće hteti da hrani decu u Africi jednim klikom, niti će verovati da putem statusa na Facebook-u mogu pomoći obolelima od raka.

    „Prestanite da izvrćete engleski ili bilo koji drugi jezik na Twitteru“ 
    „Prestanite da izvrćete engleski ili bilo koji drugi jezik na Twitteru“, piše CNN. Boljka tviteraša je u tome što pokušavaju u što manje znakova reći što više. Ipak, traje pet sekundi da se nešto napiše pravilno, a izgleda lepše. Ovom odlukom sigurno ćete pomoći da svaki jezik ostane zdrav i onakav kakav je zapravo.

    „Prestanite da dajete jadne komentare na statuse“ 
    „Prestanite da dajete jadne komentare na statuse“! Zanimljivo je stvarati nove reči, upoznati nove ljude, ali kako CNN nvodi ovu mogućnost treba zadržati u granicama razuma. S druge strane očekivani komentari su zaista dosadni, a okrivljavati za sve vlast je prevaziđeno.

     „Prestanite da reklamirate sebe i svoj posao na društvenim mrežama“ 
    „Prestanite reklamirati sebe i svoj posao na društvenim mrežama“! Nemojte misliti da ćete tako naplatiti sve što radite. Društveni servisi ne donose uspeh sami po sebi, već se i to zasniva na znanju, trudu i talentu.

     „Prestanite da zloupotrebljavate smartphone“
    Možda najiritantnije, i poslednje. „Prestanite da zloupotrebljavate smartphone“! To što možete ići na internet u svakom trenutku, ne znači da stalno morate pisati statuse na Twitteru ili Facebooku. Mislite li da vaše prijatelje zaista zanima šta radite na WC-u ili šta jedete? Do kojeg ste zaključka sada došli i koji trenutak nadahnuća ste upravo sada imali? Ne, ne zanima ih, i nikad ih neće zanimati. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE