Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Konkurs „Dizajnirajte 2020 Amperu“ putem socijalnih medija

    ‘Dizajnirajte 2020 Amperu’ je novo interaktivno takmičenje namenjeno studentima i učenicima širom Evrope, koje su pokrenuli poznati časopis Car Design News i Opel/Vauxhall.
     


     
    Studenti i učenici će razvijati svoj dizajn putem socijalnih medija – kako bi dobijali povratne informacije o svom dizajnu od ostalih učesnika, kao i sugestije stručnjaka iz oblasti dizajna kompanije Opel/Vauxhall.

    Pred učesnike je stavljen zadatak da osmisle kako će izgledati enterijer i eksterijer Ampere na elektični pogon u 2020. godini. Osim estetske strane konkursa, koja za cilj ima podizanje filozofije kompanije ,,Vajarsko umeće sreće nemačku preciznost” na viši nivo, od učesnika se zahteva da u obzir uzmu i tehnologiju, materijal i komunikaciju koji će ovaj automobil učiniti efikasnijim, dinamičnijim i tehnološki naprednim.

    ,,Unapred se radujemo radovima studenata i učenika i pružanju sugestija na njihove ideje”, izjavio je Mark Adams, koji je, kao direktor dizajna kompanije Opel/Vauxhall, odogovoran za sve modele automobila.,,Interesantno je videti kakve poglede imaju dizajneri sutrašnjice“.
     
    Takmičenje, koje je počelo 22. decembra, je otvoreno za sve studente i učenike koji studiraju na nekom od fakulteta ili škola za dizajn u Evropi. Dodatni podsticaj za učesnike je i činjenica da će pobednici osvojiti plaćenu praksu u studijima kompanije Opel Vauxhall, što predstavlja ogroman prvi korak na samom početku njihovih karijera profesionalnih dizajnera automobila. ’
     
    Više informacija o konkursu pročitajte OVDE.  

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE