Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pesma kao motivacija: Ovo će uskoro pevati ceo region

    Sigurno ste se već nekoliko puta u životu našli u sličnoj situaciji. Stojite u mestu i sve što je ispred deluje neostvarivo. Ono što je iza toga i što ste do sada napravili, tera vas da ipak nastavite i krenete za svojim ciljem.

    I zato nije fraza da ako veruješ u ono što radiš, nema prepreka i nema stajanja. Iako vam u tom momentu izgledalo nemoguće.

    Upravo o tome govori pesma benda Artan Lili „Ako stanemo tu“.

    "Pesma je nastala u trenutku kada je rad grupe sledom okolnosti doveden u pitanje. Svesni situacije odmah smo odreagovali i napravili neku vrstu ličnog štita. Dakle, reagovali smo kreativno da bi prevazišli situaciju u kojoj smo se zatekli. Ne samo da smo se izvukli nego smo napravili i sjajnu stvar," rekli su iz benda Artan Lili.

    Zarazni ritam i sjajan tekst već je postao hit u Srbiji, ali i u regionu. Refren koji glasi:

    „Neka ljubav vuče stvari, nema love al’ ne mari, ionako sve što vredi, lova ne može da sredi“

    praktično je postala neka vrsta mantre, koja je našla svoje mesto i u najnovijoj reklami Telenora i preti da postane generacijski hit.

    Artan Lili je bend iz Beograda koji je u 2014.godini od muzičkih kritičara proglašen za jedan od najperspektivnijih na ovim prostorima. Oni su rešili da svoj prvi album objave na internetu i to sukcesivno, pesmu po pesmu.  „Ako stanemo tu“ je osma na albumu, a ukupno će biti njih 12.

    Artan Lili je u petak 13.februara imao rasprodat koncert u Beogradu, zajedno sa bendom Nežni Dalibor. Slede koncerti u Novom Sadu i Zagrebu. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE