4 stvari o svojoj vezi koje ne bi trebalo da postavljate na društvenim mrežama

ljubav_youtubeprintscreen
PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube printscreen

Živimo u informatičko doba, ali nekad imamo osećaj da je ovo vreme suvišnih informacija. Sa vestima koje idu non-stop, informacija koje dobijamo sa društvenih mreža, preko telefona i računara.

Srećom, svi možemo učiniti nešto da oslabimo ovaj fenomen. I to tako što nećemo besomučno deliti vesti na društvenim mrežama i svoj privatni život sačuvati za porodicu i prijatelje. Nismo svi imuni, pa se tako desi i da osetimo neodoljivu potrebu da podelimo sliku sa momkom ili devojkom. Međutim, postoji nekoliko stvari kojih se moramo čuvati.

  1. „Častite“ partnera uvredama

macka-besna.jpgOvo deluje očigledno, zar ne? Nažalost, u žaru ljudi često u javnost iznose svoje privatne razmirice. To znači da će se, kada se pomirite sa partnerom, vaša porodica i prijatelji sećati oko čega ste se svađali i vezati negativne emocije za vašeg partnera.

  1. Selfiji

selfi-stap-pixabayPostoji izreka da ne bi trebalo da se hvalite sa kim ste se ljubili. To znači i da ne bi trebalo da se ljubite u javnosti. Zato su zajednički selfiji na kojima se ljubite sa partnerom neprimereni. Nešto treba ostati između četiri zida. Ako vam treba još jedan razlog – razmislite da li ćete imati istog partnera kroz godinu – dve.

  1. Lični detalji o vašem partneru

par_youtubeprintscreenMožda je vama slatko što vaš partner balavi dok spava, ali deljenje ove informacije sa ostatkom sveta bi moglo da učini da se oseća neprijatno. Ako vam nešto „izleti“ pred ljudima uživo, to može biti neprijatno. Ali, ako podelite ovakav intimni detalj na društvenim mrežama, šteta je duplo veća.

  1. Vesti o vašem raskidu

raskid-ytbČak i kada ste „spalili sve mostove“ sa vašim partnerom, i dalje nije dobra ideja da govorite o svom raskidu na društvenim mrežama. Možete promeniti svoj status na Fejsbuku i pustiti sve da dobiju osnovne informaicje, a da niste učinili da ljudima bude neprijatno.

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube printscreen

Piše: A. M.