5 najkorisnijih Gugl aplikacija u kojima ćete uživati

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: printscreen

Sajt Curiousmob objavio je listu najkorisnijih Gugl aplikacija za koje verovatno niste čuli. One će biti vaši omiljeni saputnici u svakodnevici, a pored toga što ćete imati veoma korisne alate uz njih ćete se relaksirati i zabaviti.

Google Translate App

Ukoliko volite da putujete i uživate u drugim kulturama ovo će biti vaša omiljena aplikacija jer ćete moći da se snađete u svakoj državi. Potrebno je samo da usmerite kameru, kao na naslovnoj fotografiji, u reči koje su na vama nepoznatom jeziku i prevod će se sam pojaviti. Ovo je takođe jedna od najznačajnijih aplikacija za poslovne ljude.

Google Keep

google-keep-PS

Imate problem da zapamtite sve što vas interesuje? Ovo je prava aplikacija za vas jer na veoma zanimljiv način kreira podsetnike poput ’lepljivih papirića’ za vas. Ova digitalna verzija liste obaveza vizuelno je izuzetno lepa i zanimljiva tako da ćete je koristiti sa uživanjem.

Google Sky

Sigurno vam je poznata aplikacija ’Google Maps’ za snalaženje po Zemlji. Uz aplikaciju Sky moći ćete da gledate puteve neba kao da gledate u najbolji teleskop. Upoznajte druge galaksije, istražite planete i sazvežđa.

Google Sound Search

Poznatija verzija ove aplikacije je ’Shazam’ ali ukoliko čujete pesmu i ne znate o kojoj je reč odgovor će vam podjednako dobro dati i Guglova aplikacija. Dakle, pojačajte pesmu i uključite aplikaciju, a odgovor će doći sam.

Build with Chrome

build-with-chrome-PS

Sigurno ste se igrali sa Lego kockicama kao mali. Ovo je odlična aplikacija za zabavu, relaksaciju i razvoj kreativnosti. Preuzmite aplikaciju i gradite nešto koristno i zanimljivo po svom izboru umesto da provodite vreme na društvenim mrežama. S obzirom na cenu kockica uvek su bile neke o kojima smo sanjali tako da je ovo odlična prilika da ih skupite sve.

Izvor: BIZLife

Foto: printscreen

Piše: D.G.