5 predloga za provod sledeće nedelje

Vikend je vreme je da iza sebe ostavite napornu radnu nedelju i krenete u provod! BIZLife je za vas odabrao nekoliko sjajnih žurki koje ne biste smeli propusti sledeće nedelje.

1 Elektropionir: Lost Paris Tapeselektropionir, facebook

Elektropionir vas poziva u petak, 27. januara, sa početkom od 21.00 čas na žurku Lost Paris Tapes. Evo šta kažu:

„Dragi prijatelji, budimo tu da se podsetimo na onu nesvakidašnju energiju i da oživimo duh 60-ih, duh koji krasi legendarnu postavu “the DOORS-a” i njihovog Džima Morisona.

Ljubitelji ove atraktivne četvorke imaće priliku da se ,posle godinu i po dana, uvere u kreativnost i originalnost muziciranja koje krase ekipu “Lost Paris Tapes”, i ujedno da uživaju u pravoj psihodeliji dvadesetog veka.“

Ulaznice možete nabaviti na ulazu u klub po ceni od 250 RSD. Vrata kluba se otvaraju od 21h, događaj počinje na vreme u 22h! Nađite ih na FEJSBUKU.

2 Dot: Kristijan Molnar all night longdot_,facebook

U petak, 27. januara sa početkom od 23.00 časa Dot klub vas poziva na žurku Kristijan Molnar all night long. Nađite ih na FEJSBUKU.

3 KPTM: Friday Swagswag_facebook

Kptm vas u petak, 27. januara sa početkom od 23.00 poziva na Friday swag. Friday Swag predstavlja serijal žurki koji traje punih pet godina, a takođe je i jedan od najbitnijih faktora klupskog programa Beograda kada je reč o “crnoj” muzici odnosno o RnB, rap, trap, twerk i funky zvuku. Ovaj serijal žurki razvio se u prepoznatljiv brend koji je uspeo da okupi veliki broj zadovoljnih fanova, izvođača i saradnika.

Friday Swag može se pohvaliti gostovanjima popularnih stranih i domaćih izvođača koji su svojim nastupima doprineli još većoj popularnosti ove sjajne organizacije, a neki od njih su Lil’ Fame (iz grupe M.O.P.) & Termanology (USA) , Bizzo Bodega (HR), Juice, VIP, Struka i Lud, Gazda Paja, Bege Fank, Sick Touch i mnogi drugi… Pronađite ih na FEJSBUKU.

4 Tranzit bar: Magic Beansdisco_facebook

Tranzit bar vas u četvrtak, 26. januara sa početkom od 22.00 časa poziva na Magic Beans. Disco-Pop atrakcija, bend Magic Beans, u srcu Savamale u četvrtak 26.01. Šestočlani bend iz Beograda, širi dobre vibracije od 2004.-te godine; više od 300 probranih hitova različitih žanrova, Pop/Rock/Latino/Disco/House, Funky/Acid Jazz/Soul/Dance groove…svi muzički periodi od 70.-tih.

Pod uticajem umetnika kao što su Jamiroquai, Brand New Heavies, Prince, naš repertoar ima jake osnove u modernoj House muzici, MTV&VH1 hitovi pažljivo izmešani. Nađite ih na FEJSBUKU.

5 Zaokret: Radio danzaokret_facebook

U četvrtak 24. januara sa početkom u 19.00 u Zaokretu Radio dan. Hit Dve Nedelja! Top lista friških domacih singlova sajta Tegla.rs uživo od 20h, pred publikom Zaokreta. Jedinstvena prilika da muzičari koje su u proteklim mesecima opleli na svom sajtu i dali mnogo sarsova dođu i gađaju ih voćem i povrćem.

Od 21h Kišobran vam sprema redovan presek aktuelnih muzičkih dešavanja u gradu i intervwebu uz uvek duhovite i pametne analize i predviđanja Raleta, Jucine hitove u najavi i Makijev roman toka svesti.

Ulaz je slobodan, dođite na novi Radio dan u Zaokretu. Nađite ih na FEJSBUKU.

Izvor: BIZLife

Foto: Facebook

Piše: A. M.