• English
X

Afterhour, Moda

BLATNJAVE FARMERKE koje koštaju više od 400 dolara uzburkale INTERNET

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: printscreen

Taman kad smo pomislili da će trend hipstera i meteroseksualaca zaživeti, društvene mreže zavrteo je potpuno suprotni stil.

Poznati modni sajt Nordstrom privukao je mnogo pažnje objavljujući svoj novi artikal – blatnjave farmerke. Da sve bude još apsurdnije njihova cena iznosi vrtoglavih 425 dolara, a farmerke možete poručiti na njihovom sajtu.

Ova kompanija saopštila je da nove farmerke ukazuju na osobu od akcije, robusnu i vrednu, koja nema problem da zalegne i isprlja ruke što pokazuju mrlje i fleke.

Moda ’prljave’ i iscepane garderobe nije nova i već neko vreme je zastupljana na modnoj sceni, ipak, ovaj model otišao je korak dalje te je farba koja predstavlja blato nanošena u namazima i možete osetiti njenu teksturu, odnosno nije reč samo o boji.

Ova garderoba svojim pojavljivanjem podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama. I dok su neki već počeli da predviđaju čitave kolekcije ’blatnjave’ odeće, drugi su sa žustrim negodovanjem postavljali pitanje da li je reč o neslanoj šali.

Untitled-1

Farmerke su izdanak modne kuće PRPS koja u svojoj ponudi ima i blatnjavu jaknu. I pored nanosa lažne prljavštine farmerke mogu da se peru u mašini, na deklaraciji se preporučuje hladno pranje, a ’prljavština’ se neće isprati.

Ostaje da vidimo kako će ići prodaja i da li je zaista svakog čuda tri dana dosta ili ćemo ovakve komade uskoro početi da viđamo na ulici, samo ovoga puta sa skupim etiketama.

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: printscreen

Piše: D.G.