Direktor multimilionske kompanije objašnjava kako ostaje u formi (Upozorenje: potpuno je ekstremno)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube/Printscreen

Odmah da vas upozorimo: Geri Vajnerčuk (Gary Vaynerchuk), izvršni direktor „VaynerMedia“ kaže da ne jede tokom dana. Ovo je ipak nešto što retko kome odgovara.

U epizodi „Success! How I Did It“, izvršni direktor „VaynerMedia“ rekao je za „Business Insider“ da on preko dana nije gladan i da jede isključivo noću.

Vajnerčuk je „prokljuvio“ sistem – kako treba jesti, vežbati, spavati – i kako sve to funkcioniše zajedno sa zahtevnim obavezama – vođenjem kompanije vredne 125 miliona dolara, podizanjem porodice i održavanjem kvalitetnog života.

Nije uvek tako bilo – i nije došlo lako.

Pre godinu i po dana, mnogo sam jeo, nisam vežbao, i generalno sam se osećao užasno,“ napisao je na svom sajtu 2016. godine. „Bio je to težak život, i brzo sam shvatio da ne mogu tako da živim. Bilo je nemoguće. Zato sam zaposlio trenera da me natera da budem bolji. Napravio sam veliku promenu u načinu života, i srećan sam zbog toga.

Zdravlje je prva stvar koju sam promenio u svom životu, i to nije došlo „prirodno“. To je bila veoma gorka pilula koju sam mora da progutam,“ napisao je u jednom članku. Sposoban je da postigne sve, i ne pravi kompromis oko spavanja – on nije jedan od onih koji spavaju po četiri sata dnevno.

Spavam šest ili sedam sati. Ustajem oko 6 ujutru, vežbam a onda radim. Takođe sedam nedelja godišnje provodim na odmoru sa svojom porodicom. To je potpuno ekstreman pristup balansu između posla i života. Ali uz pomoć njega postižem mnogo,“ zaključuje Geri Vajnerčuk.

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube/Printscreen

Piše: N.V.