Gala koncert Regionalne dečje filharmonije u Sava centru 26. januara

PinterestFacebookTwitterShare

Nakon trijumfa na Tašmajdanu pred više od 10.000 gledalaca, Regionalna dečja filharmonija i Fondacija „Deca deci“ pozivaju sve ljubitelje muzike a posebno roditelje, bake i deke, da svoje mališane povedu na „Zimsku muzičku čaroliju” – Gala koncert koji će biti održan u četvrtak, 26. 01. 2017. godine u Sava Centru.

Repertoar koncerta je prilagodjen i najmlađoj publici s obzirom da će na programu, pored klasičnog repertoara biti i prepoznatljivih numera iz crtanih filmova, kao i filmskih klasika u kojima će, kao i uvek, publika svih generacija moći da učestvuje i uživa. Dirigent na ovom koncertu će biti naš renomirani umetnik i pedagog, osnivač orkestra Camerata Serbica i Lola classic, Ljubiša Jovanović.

Veliko je zadovoljstvo što su se pozivu za učešće, kao specijalni gosti odazvali i Hor dečjeg kulturnog centra Beograd, Ana Sofrenović koja će pevati numeru iz filma Meri Popins i Jelena Gligorijević koja će pevati numeru iz crtanog filma Frozen i Minja Subota sa numerom Deca su ukras sveta, koji će, svako na svoj način, muzičkim ali i voditeljskim umećem ulepšati ovaj koncert.

Na programu će se moći uživati u repertoaru od De Falje, Štausa, Sarasatea do kompozicija iz pored pomenuti i filmova Pirati sa Kariba, Star wars itd  – dakle muzika za sve od 5-105 godina, sa nekoliko numera iznenađenja za sve Beograđane.

Gala koncert Regionalne dečje filharmonije postaće od januara 2017. tradicionalan i simboličan, muzički poklon Beogradjanima za početak još jedne uspešne i srećne godine, nadamo se ispunjene sa što više muzike.

Ovim koncertom Dečja filharmonija i Fondacija „Deca deci“ počinju sa obeležavanjem desetogodišnjice od osnivanja te najavljuju i bogat program i projekat  „Godina muzike“.

Pozivamo sve ljubitelje muzike da zajedno sa mladim virtuozima Regionalne dečje filharmonije i Fondacijom „Deca deci“ na najlepši način započnu novu 2017. godinu uz zimsku, muzičku čaroliju. Osim karata čije su cene 700, 1000 i 2000 dinara, mogu se kupiti i donatorske VIP karte o kojima se više informacija može naći na web stranici www.decadeci.com

Izvor: BIZLife

Komentari 2

  1. miliana

    Ovaj Ljubiša Jovanović ko margarin, u sve se meša, samo mu se izmaklo direktorsko mesto u Filharmoniji.

  2. Irena

    Steta samo sto ce u muziciranju dece i unucica uzivati bake i deke, mame i tate iz Beograda, posto je filharmonija decu iz unutrasnjosti koja su prosla audiciju elegantno eliminisala. Valjda su skupi, a i ko ih sisa kad nisu iz BG. Nema veze sto ste ih zamenili drugom decom iz prestonice koja na Republickom i ostalim takmicenjima postizu daleko slabije rezultate. Ali, svaki dinar je vazan, pogotovo kada je tudji! Viva la musica!