• English
X

Afterhour

INTERVJU: U čemu uživa Danijela Buzurović kad se reflektori ugase

PinterestFacebookTwitterShare

Da bi voditelji stigli do srca svojih gledalaca moraju biti iskreni, kaže lepa voditeljka, jer ako nekome ulazite u dom, nije lepo da se lažno predstavljate. Svoju iskrenost Danijela je podelila sa našim čitaocima i otkrila u čemu uživa kad se reflektori ugase.

Koje crtaće svog detinjstva puštate deci?

Potpuno je neverovatno da naš sin sam bira upravo stare crtaće i dečije pesmice. Sad su nam hit Slonče Ćira i Vuk Vučko, još malo prelazimo na Duška Dugouška i Nindža Kornjače.

Koje knjige su najviše uticale na vas?

Autobiografije poznatih u kojima su bili odlični saveti za život. I 365 ljubavnih koju sam dobila od mog tada kolege, danas muža sa kojim imam dvoje predivne dece. Taj poklon mi je tada rekao-on je taj. Momak koji u današnje vreme osvaja devojku poezijom, to mora biti moj muž.

Šta znači biti dobar novinar?

Biti pismen, voleti svoj posao, znati ga i ne mešati se u tuđ, biti kreativan… Pravi novinar se lako prepoznaje. On svakoj temi i svakom poslu pristupa sa entuzijazmom i željom da ga uradi na najbolji način.

Šta ste hteli da budete kada porastete?

Imala sam različita interesovanja pa sam čekala da vidim šta će u meni da pobedi. Dugo sam želela da postanem profesorka istorije, ipak, postala sam pravnik koji radi kao novinar i voditelj.

Šta vas najbrže rasplače?

Često plačem od sreće kad vidim našu decu kako se vole. Dovoljno je da Nestor pomazi Klaru i gotovo.

Zbog čega ste naročito srećni ovih dana?

Imam divnu porodicu i okružena sam ljubavlju najbližih. Nema veće sreće.

Šta je najbolje što trenutno možemo pogledati na televiziji?

Hmmm… Nisam baš srećna trenutno kada je sadržaj naših kanala u pitanju. Konkretno, serija Ubice moga oca na RTS-u, emisija TV Čorba na B92, emisija 150 minuta na Prva tv i Državni posao na tv Vojvodina.

Šta kažete deci kada vas pitaju šta je ljubav?

Još nas ne pitaju ali kada budu reći ćemo: To je onaj osećaj u grudima kada se zagrlimo!

 Koje tri pesme su obeležile vaš život?

Detinjstvo mi je obeležila mamina uspavanka Moja mala devojčica, tinedžerske dane pesme Erosa Ramazzotija, a onda se pojavila pesma You spin me right round grupe Dead or alive koja mi je sticajem okolnosti postala veoma bitna. Stefan i ja smo uz nju odigrali prvi ples na venčanju.

Hrana za vašu dušu je…

Dobra pozorišna predstava, koncert, film, knjiga…ili prosto pesma na radiju dok vozim kola.

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Piše: D. Grujičić