Kako deca koja slučajno uleću u kadar mogu da vam okrenu život naglavačke (i šta se desilo posle)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Printscreen

Dok je profesor Robert Keli (Robert Kelly), ekspert za politička pitanja, davao izjavu za BBC preko Skajpa (Skype), u svom domu, slučajno je u kadar uletela njegova četvorogodišnja devojčica. A zatim i njen devetomesečni brat. U sobu odmah uleteće Azijatkinja (Jung-a Kim – kasnije će se ispostaviti njegova žena) i odvodi decu. I to je otprilike sve što se desilo. Ali, to je samo početak priče. Internet, odnosno ljudi na internetu, učinili su svoje. Video je podeljen preko 10 miliona puta. Pojavio se i kod nas na RTS-ovom Dnevniku u udarnom terminu.

Mnogima je bilo smešno, simpatično i zabavno. Drugi su mislili da je majka dece (i žena profesora) dadilja. Pogađate, jer je Azijatkinja. Porodici nimalo nije drago zbog toga.
Nakon „slave“ zbog videa, profesor Robert Keli i njegova porodica, koji žive u Južnoj Koreji, dali su intervju preko Skajpa za BBC, da objasne svim tim radoznalim ljudima  koji imaju svoje pretpostavke, šta se desilo. Deca su se ponovo umešala.

Profesor Keli je rekao da je gledao video „pomešanih osećanja“ – bio je iznenađen, postiđen a bilo mu je pomalo i zabavno. Neki su se čak zapitali da li je nosio pantalone tokom tog famoznog intervjua, a on je rekao da je nosio pantalone. Toliko je situacija postala banalna. Keli i njegova žena složili su se da je mnogo puta davao izjavu za TV, ali da je ovo prvi put da su deca uletela u kadar.

Dodali su i da su morali da isključe telefone jer su mediji počeli neprestano da ih zovu. Reakcije su veoma pozitivne.

Profesor je priznao da su se oboje prilično neprijatno osećali kada je krenula sveopšta pretpostavka da je gospođa Kim dadija, a ne majka dece. Mada, to samo pokazuje stanje u (američkom) društvu.

U međuvremenu, pojavio se i ovaj zanimljivi GIF

Izvor: BIZLife

Foto: Printscreen

Piše: N.V.