• English
X

Afterhour

Ko kaže da ne može: 5 načina da budete ROMANTIČNI u DIGITALNOJ eri

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: pixabay

Ko kaže da je romantika izumrla samo zato što smo u digitalnoj eri? Sada, više nego ikada, postoji načina da nekome pokažete svoje emocije, kreativnost i romantičnu stranu. Ukoliko imate dragu osobu razmislite o nekom od njih.

Pisma

Ljubav se vekovima ručno prenosila na papire koji su obilazili ceo svet noseći najlepše reči ljubavi od kojih su neke postale svetski poznate. Danas možemo uradili isto i niko nas u tome ne sprečava. Ali, da bi poruka brže stigla možemo se poslužiti i elektronskim alatima. Postoje brojni sajtovi za elektronska pisma koja imaju različite formarte, fontove, pozadine, preslikavaju pisana slova, dodaju slike, animacije i tako dalje… Ukoliko nemate mnogo talenta za pisanje postoje brojni sajtovi koji vam nude citate i divne tekstove čije delove možete ubaciti u svoju ideju. Tehnologija je pomogla parovima koji imaju vezu na daljinu jer video poziv rešava sve.

Tajna dopisivanja

Aplikacije za dopisivanje se sve više razvijaju i imaju toliko opcija da je pravi užitak četovati naročito kada ste u fazi upoznavanja ili tajnog dopisivanja sa nekim. Pored emotikona koji su ušli u naša svakodnevna dopisivanja i osvojili srca svih postoje razni stikeri i interaktivne animacije koje prikazuju ljubav na brojne načine. Njih možete podesiti tako da vam obaveštenja ne izlaze na ekranu, a dodatne opcije učiniće da vaše dopisivanje postane prava umetnost.

Slike i fotografije

Nacrtajte nešto standardnim opcijama belog papira i raznih boja za crtanje. Nacrtajte nešto voljenoj osobi, a ukoliko ne znate da crtate sve će prerasti u veoma zanimljivu šalu. Koristite aplikacije da napravite kolaže u ime vaše zaljubljenosti i dodajte posebne ramove i dekoracije u obliku srca i reči nežnosti između. Napravite prezentaciju u kojoj će se smenjivati vaše fotografije praćene omiljenom pesmom.

Igre

Pronađite zanimaciju u kojoj najviše uživate i igrajte je čak i kada niste zajedno. Veoma je zanimljivo kada parovi igraju igru pogađanja i koliko znaju jedno o drugom. Nađite način da se zajedno zabavljate igricama koje će podstaći smeh i vaše zbližavanje i bolje upoznavanje.

Muzika i poezija

Postoje brojne romantične pesme poznatih muzičara širom sveta koje možete proslediti voljenoj osobi. Ali pored toga možete i sami kreirati svoju muziku igrajući se u nekom od programa za instrumente, miksovanje i stvaranje muzike. Na internetu možete pronaći razne stihove ali i nekoga ko će ih za vas napisati. Možete kosistiti snimanje glasa da zabeležite nešto sto svirate, pevate ili recituje, a najbolje od svega je da snimite video.

 

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: pixabay

Piše: D.G.