Kultura u Beogradu: Gde otići sledeće nedelje?

Ako ste se pitali kakav nam to kvalitetan kulturni sadržaj nudi Beograd u narednih sedam dana, BIZLife je odlučio da vam pomogne i predloži pet kulturnih događaja koje ne biste smeli da propustite sledeće nedelje.

1 Polet: Poezin Party u Poletuelektropionir_facebook

Novi Poezin Party, održaće se 26. marta (nedelja) od 20h u klubu Polet u Cetinjskoj 15. Nađite ih na FEJSBUKU.

2 Mikser teatar: Predstava Žabaelektropionir_facebook

Fenomenalna predstava “ŽABA” u Mikser House-u! Mikser teatar nastavlja saradnju i u 2017. godini sa sarajevskim Kamernim teatrom 55, ponovnim gostovanjem, po mnogima najbolje predstave na Balkanu, u Mikser House-u. Beogradska publika će 20.mart-a, imati priliku da u Mikser House-u odgleda predstavu “Žaba”, višestruko nagrađivano ostvarenje Dubravka Mihanovića, u režiji Elmira Jukića, sa fenomenalnom glumačkom postavom: Aleksandar Seksan, Mirsad Tuka i Moamer Kasumović, koju predvodi dobitnik “Zlatnog lava” u Veneciji, fantastični Emir Hadžihafizbegović.  Nađite ih na FEJSBUKU.

3 Mikser Beograd: Prva izložba Žadelektropionir_facebook

Svojom prvom izložbom Žensko arhitektonsko društvo se predstavlja stručnoj i široj javnosti, kroz individualna ostvarenja svojih osnivačica i članica. Izložba ima za cilj povećanje vidljivosti žena arhitekata, kao i prezentaciju raznovrsnosti radova, istraživanja, aktivnosti i projekata kojima se bave i koje stvaraju žene arhitekte.

Svaka žena biće predstavljena jednim panoom, a poziv za učešće je otvoren za sve članice i osnivačice ŽAD-a. Obzirom da je su članice iz različitih zemalja, izložba će imati internacionalni karakter.

Svečano otvaranje izložbe je 17. marta 2017. godine u 18 časova u Mikser House-u u Karađorđevoj 46 u Beogradu. Izložba će biti otvorena do 24. marta. Nađite ih na FEJSBUKU.

4 Jugoslovenska kinoteka: Šarlatanelektropionir_facebook

Jugoslovenska kinoteka vas u sredu, 22.3 sa početkom od 10.00 časova poziva na projekciju filma “Šarlatan”.

Izvor: BIZLife

Foto: Facebook, youtubeprintscreen

Piše: A. M.