• English
X

Afterhour

MUŠKARCI, ovo je 6 znakova da ste našli dobru ŽENU

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: pixabay

Često se priča o tome da je danas veoma teško naći srodnu dušu i osobu koja će vas zaista biti dobra za vas. Kada su muškarci u pitanju sajt David Wolfe otkriva kako da znate da li ste našli dobru ženu sa kojom ćete krenuti u nešto ozbiljnije.

Trenutna povezanost

Ukoliko ste se odmah povezali sa nekom ženom ona je dobra za vas. Početna veza može biti fizička, emocionalna ili intelektualna, a šta god da je bilo vaša intuicija vas je tu dovela govoreći da je ona dobra za vas.

Vaša ljubav i naklonost se razvijaju

Nakon početne veze treba da znate da li je ona bila za jednu noć, zabavljanje ili se polako razvija u nešto više. Ukoliko sre vaša osećanja razvijaju i rastu svakoga dana dok ih oboje negujete, pronašli ste osobu koja je dobra i odlučna kada ste vi u pitanju.

Smejete se zajedno

Život je sam po sebi težak, zato nađite ženu koja će da vas zasmejava i koja razume i prihvata vaše šale. Humor je veliki pokazatelj intelekta i povezanosti, a kod pravih veza ima tendenciju da preraste u posebnu povezanost kada vam je dovoljan pogled da prasnete u smeh.

Poštujete se

Ukoliko se međusobno poštujete znači da niste sujetni i sebični. Žena koja vas poštuje vas pre svega razume i posvetila je pažnju vašem životu kako bi se povezala sa njim. Dobra žena će uvek da poštuje svog izabranika i među vama neće biti nipodaštavanja.

Vaši prioriteti se mnjaju

Prava žena vas nikada neće odvlačiti od porodice i prijatelja ali će vaši prioriteti polako početi da se menjaju. Želećete da joj poklonite vreme, da je usrećite, nasmejete i iznenadite. Momačke ludorije neće vam biti iznad sreće u vašem odnosu i zajednici.

Želite istu stvar

Veze najčešće propadaju jer jedna osoba želi jedno, a druga drugo. Ukoliko ste pronašli osobu sa kojom želite da delite sve i koja gleda u istom smeru kao i vi – to je vaša žena. Veoma je važno da na svom putu imate saputnika koji je namenski krenuo u istom pravcu. To je prvi korak ka zajedničkom životu.

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: pixabay

Piše: D.G.