Muškarci, pokažite koliko poznajete žene

PinterestFacebookTwitterShare

Večito pitanje: “Šta žene žele”, moglo bi biti odgonetnuto tokom proslave Dana žena, kada će se u UŠĆE Shopping Center-u, na testu pred svojom lepšom polovinom naći muškarci, osvojiti vredne nagrade za njih i ujedno pokazati koliko ih zapravo razumeju. Poznate ličnosti će savetovati dame u neformalnom druženju, a mnogi posetioci moći će da se nađu ispred objektiva profesionalnih fotografa i naprave svoje beauty fotografije.

Muškarci koji se prijave putem zvanične Facebook stranice UŠĆE Shopping Center-a za učešće u kvizovima, imaće priliku da se u utorak i sredu od 18 časova, “pokažu na delu” i osvoje vredne nagrade za svoje lepše polovine.

Voditelj kviza će biti glumac Ivan Mihailović, koji će na osnovu tačnih odgovora presuditi koji muškarac je opravdano zaslužio nagradu za svoju damu.

U sklopu proslave i brojnih iznenađenja koji su spremljeni za posetioce, 8. marta na centralnom holu biće postavljen i otvoren studio „Aha magazina“ za kreativniji život, kroz koji će od 14 do 20 časova proći mnoga popularna lica: novinarka i voditeljka Nina Radulović Lečić, fudbaler Crvene Zvezde Luka Adžić, zvezda Montevidea i serije Komšije Uroš Jovčić, pevačica Ana Bebić, i glumica  Anđela Jovanović. Njih će ugostiti glavna i odgovorna urednica „Aha magazina“ Anita Lazić Todorović.

Izvor: BIZLife