Najšokantniji predbračni ugovori SVETSKIH ZVEZDA

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube printscreen

Čini se da se stvari u Holivudu odvijaju neverovatnom brzinom – parovi se sastaju, raskidaju i veoma lako je izgubiti pojam o tome ko je sa kim, ko je „in“ a koji par je „passe“. Venčava se i razvodi kao „na traci“, a sočnim tračevima koji tada isplivavaju na površinu retko ko može da odoli. Predstavljamo vam neke od najluđih predbračnih ugovora koje je holivudska scena ikada videla.

Bijonse i Džej Zi

I Džej Zi i Bijonse zarađuju dosta novca, zato i ne čudi što su potpisali predbračni ugovor. Bijonse dobija 5 miliona dolara za svako dete koje rodi, a ukoliko se razvedu, dobiće milion za svaku godinu braka.

Dženifer Lopez i Ben Aflek  

Sećate se kada su Dženifer Lopez i Ben Aflek umalo stali na ludi kamen? Dženifer je rekla da ju je Ben slomio kada je otkazao venčanje. Izgleda nije hteo da potpiše predbračni ugovor koji je imao klauzulu u kojoj se zabranjuje neverstvo. Dženifer bi dobila polovinu njegove zarade ukoliko bi je Ben prevario. Prema nekim izvorima, Ben je zahtevao da od Dženifer dobije 5 miliona dolara samo zato što se ženi njom, a čak je i želeo da se u predbračni ugovor stavi klauzula po kojoj moraju da imaju seks četiri puta nedeljno.

Britni Spirs i Kevin FederlajnBritni_youtubeprintscreen

Sećate li se vremena kada su Britni Spirs i Kevin Federlajn bili par? Britni je uslovila Kevina da potpiše predbračni ugovor u kojem se tražilo da svaki poklon preko sedam hiljada godina ima i legalni dokument u kojem se tačno zna njegovo vlasništvo.

Stiven Spilberg i Ejmi Irving         stiven-spilberg-ytb

Kada su se Stiven Spilberg i Ejmi Irving venčali, predbračni ugovor su napisali na salveti. A kada su se razveli, Ejmi je dobila 100 miliona dolara (pola njegovog bogatstva) jer je sud proglasio predbračni ugovor nevažećim.

Mark Cukerberg i Prisila ČanMark Cukemberg_youtubeprintscreen

Mark Cukerberg je napravio Fejsbuk. Naravno da ima predbračni ugovor! Štaviše, on je nagovorio svoju ženu, Prisilu Čan da potpiše ugovor o zabavljanju. Izvori kažu da je on uključivao jedan sastanak nedeljno i minimum 100 minuta tokom kojih je trebalo da budu sami, a koji nisu smeli da se potroše u njegovom stanu ili prostorijama Fejsbuka.

 

Izvor: BIZLife, diply.com

Foto: Youtube printscreen

Piše: A. M.