Nauka otkriva: Kako vaše telo zna ko je „ONAJ PRAVI“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay, Youtube printscreen

Nadaleko je poznata činjenica da dobijate leptiriće u stomaku kada vidite „posebnog/u“. Nauka je, takođe, dokazala da ne radi samo vaš stomak i srce, nego da kad ugledamo voljenu osobu naše telo šalje više signala. Svaki put kada ste blizu nekoga koga volite, vaše telo ih odašilje.

Predstavljamo vam neka od osnovnih pravila pomoću kojih čete otkriti da li je osoba sa kojom se zabavljate prava ili nije.

Znakovi

Ovakve informacije vam ne može dati doktor. Međutim, vaše telo može. Ono će vam dati znake kada upoznate pravu osobu.

Toplina

toplina_pixabayOsećanje topline i udobnosti je veoma važan aspekt i trag kroz koji možete razaznati da li se zabavljate ili ste zainteresovani za pravu osobu. Osoba prema kojoj gajite romantična osećanja će učiniti da se pored njih osećate toplo i sigurno. Ukoliko osećate suprotno morate pažljivo razmisliti da li bi trebalo da nastavite vezu.

                                               Optimizam           

Ne postoji nikakva šansa da budete depresivni ili nesrećni pored osobe koju volite. Međutim, ukoliko se tako osećate, to znači da se verovatno zabavljate sa pogrešnom osobom. Osećanje pozitivnosti i sreće je jedan od najvažnijih elemenata srećne i ispunjene veze.

                                             Motivisani        

ekstremni-sportovi_pixabaySa pravim partnerom bi trebalo da se osećate motivisano i srećno. Njegovo/njeno društvo donosi pozitivne vibracije i ideje. Bićete produktivniji zbog pažnje i podrške koje dobijate.

Budite svoji

Osećate da možete da budete svoji u prisustvu vašeg partnera. Ne postoji nijedan razlog zbog kojeg bi trebalo da se pretvarate. Pravi partner vas nikada neće osuđivati zbog toga ko ste i prihvatiće vas onakve kakvi jeste.

Miris

miris-pixPostoji još jedno naučno otkriće koje govori o tome  da ukoliko vam se dopada miris vašeg partnera da ste uspeli i našli pravog partnera.

Intuicija

Šesto čulo, kome se ne odaje dovoljno priznanja u naučnom svetu se ne može izbeći. Morate imati snažna osećanja „iznutra“ o tome da li je osoba sa kojom ste prava za vas.

Empatija

smeh-ne-uzimaj-mi-sliku-pixJedan od načina na koji možete da vidite koliko vam neko bitan jeste da izmerite nivo empatije koju osećate prema njemu/njoj.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay, Youtube printscreen

Piše: A. M.