X

Afterhour

Ovo su najveći GEJMERI među poznatim ličnostima

mila-kunis
PinterestFacebookTwitterShare

Foto: printscreen

U filmovima ih gledamo kao opasne momke, nežne lepotice, špijune, domaćice, super heroje… ali ono što mnogi ne znaju jeste da su ove poznate ličnosti u stvari veliki gejmeri. Saznajte o kome je reč i koje igre najviše vole da igraju.

Vin Dizel

vin-dizel

Iako izgledom ruši sve stereotipe o gejmerima, vozač Paklenih ulica je strastveni gejmer već dve decenije. Tada je sa svojim najboljim drugom počeo ceo dan da ostaje u kući igrajući Dungeons & Dragons. Priča se da Vin negde na telu ima istetovirano ime junaka te igrice Melkor, koji je ime dobio po Tolkinovom liku kojeg je opisao u Silmarilionu, a koji je učitelj ozloglašenog Saurona.

Mišel Rodrigez

misel-rodrigez-paklene-ulice

Lepa koleginica prethodnog gejmera voli igrice sa borbom i pucačine. Ona prosto obožava Street Fighter, Tekken, Halo, i Call of Duty. Bila je poznata u gejmerskoj zajednici 2002. godine, a tokom godina je sarađivala sa mnogim produkcijama video igara za koje je davala glasove junacima.

Henri Kavil

henri-kavil-supermen

Supermen je spašavao virtuelni svet mnogo pre svoje uloge u ovom filmu. On je odavno pasionirani igrač igrice World of Warcraft. Zanimljivo je zamišljati oličenje super heroja kako sedi za kompjuterom igrajući se do kasno u noć, ali i Supermen je na kraju samo Klark Kent.

Mila Kunis

mila-kunis

Možda se sećate da je davno učestvovala u filmskoj realizaciji gejm junaka Maks Pejna, ali njena povezanost sa igricama ima dužu istoriju. U jednom gostovanju kod Džimija Kimela otkrila je da je njena omiljena igrica World of Warcraft, a da se prvi put zaljubila u video igre igrajući The Settlers of Catan, piše ’Grunge’.

Robin Vilijams

Robin Williams

Pre dve godine preminula ikona svetskog glumišta i humora toliko je voleo igricu Aladin da je svojoj ćerki dao ime Zelda po jednom od likova. On je bio toliko pasioniran gejmer da je pored klasika Nintenda provodio sate igrajući World of Warcraft, Half-Life, Call of Duty, i Battlefield.

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: printscreen

Piše: D.G.