Potpuna briga o vašoj bebi

PinterestFacebookTwitterShare

Ljubav, pažnja i neprestana briga o bebi su od neprocenjive važnosti kako bi se omogućio njen pravilan rast i razvoj. To zna svaka mama. I svaka želi da svojoj bebi pruži najbolje. Međutim, brinuti o bebi tokom 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, nije lak zadatak. Odjednom se nađete u gomili pelena, flašica, cucli i benkica… Bebu treba hraniti  u učestalim intervalima, pobrinuti se da dovoljno spava, čuvati je od prehlada i alergija i učestvovati u njenom razvoju svakodnevno. Srećom, uz Gorenje Baby aparate, za mene je briga o bebi još veće uživanje.

Nisam od onih roditelja koji preteruju s brigom, ali ipak mislim da dodatna briga o higijeni sigurno nije na odmet. Gorenje Baby sterilizator prirodnom sterilizacijom pomoću pare ubija 99,9% opasnih klica. Aparat se može prilagoditi tako da odgovara veličini predmeta: dok se poklopac ne otvori, sadržaj ostaje potpuno sterilan 24 sata.

Kad god treba da zagrejem više bočica, čvrstu ili kašastu hranu, ali i sterilišem sitnije predmete – Gorenje Baby grejač je moja desna ruka. Rezervoar sa vodom ima kapacitet za grejanje više bočica pre nego što ga je potrebno ponovo napuniti. Sjajna stvar je i to što grejanje pomoću pare čuva više hranljivih sastojaka u hrani za bebe. Para je bezbedna za grejanje majčinog mleka, a mleko se uvek greje ravnomerno do temperature koju odaberem.

Već znamo da hrana kuvana na pari zadržava više hranljivih sastojaka nego kad se kuva u vodi, a tu na scenu stupa multipraktik koji mi štedi dosta vremena, a jednostavan je za upotrebu. Željeni sastojsci se operu, iseckaju na krupne komade, doda se voda, uključi aparat i za 15 minuta sve bude gotovo! Hrana se blendira u istoj posudi dok se ne napravi kašica i – kvalitetan i ukusan obrok je spreman.

Na kraju svakog ispunjenog dana, treba se omoriti i pripremiti za izazove koje nosi novi dan. Za bebin miran san zaslužan je i Gorenje Baby ultrazvučni osveživač vazduha. Štiti od iritacije izazvane suvim vazduhom, ublažava probleme sa disanjem i zapušenim nosom. Tako mogu da budem sigurna da je moje dete negovano, odmorno i naspavano. Nadam se da ću uskoro i za sebe moći da kažem isto.

Izvor: PR tekst