X

Afterhour

Promeniće vam život: 10 najboljih motivacionih videa na Jutjubu

zemlja-svemir
PinterestFacebookTwitterShare

Foto: pixabay

Život nam može priuštiti veoma teške situacije i izazove. Srećom danas imamo internet zahvaljujući kojem možemo videti mnoge slične priče, ali i mnogo teže koje nas uče o životu i motivišu da nastavimo svoju borbu.

Ove snimke obavezno pogledajte. Oni će vas vratiti nekoliko koraka unazad, učiniće da sagledate stvari iz drugog ugla i da shvatite da vaši problemi nisu najveći kao i da postoji izlaz iz svake, i naizgled nemoguće, situacije.

  1. San – Mateuz M

Većina ljudi podiže porodicu, zarađuje za život i onda umre. Oni prestaju da rastu, da rade na sebi, prestanu da se rastežu i da guraju sebe napred.

  1. Da je danas poslednji dan mog života – Stiv Džobs

Saznanje da ćete umreti je najbolji način za koji znam da izbegnete zamku razmišljanja da imate šta da izgubite. Već ste goli, nema razloga da ne pratite svoje srce.

  1. Budi fenomenalan

  1. Seti me se

  1. Vizija – Mateusz M

Moramo da vidimo sebe tamo mnogo pre nego što se to dogodi.

  1. Koliko žarko želiš to – Erik Tomas

Bićete uspešni tek kada vam uspeh bude potreban koliko i vazduh.

  1. Preokret uma – Ping Pong Studio

Ukoliko nešto želite morate biti nemilosrdni.

  1. Nesalomivi – Mateusz M

Svako može da se oseća dobro kada je zdrav, kada su mu računi plaćeni, kada je u srećnoj vezi. Tada svako može da bude pozitivan. Svako može da ima veću viziju. U tim okolnostima svako može imati veru. Pravi izazov za emocionalni, mentalni i spiritualni rast dolazi kada dotaknete dno. Kada vam treba hrabrost da delate i da počnete izpočetka.

  1. Bez ruku, bez nogu, bez problema – Nik Vujičić

Laž je misliti da niste dovoljno dobri. Laž je misliti da ništa ne vredite.

  1. Poslednje predavanje – Rendi Pauš

Zidovi od cigle su tu sa razlogom. oni nisu tu da nas izopšte. Oni su tu da nam pokažu koliko jako želimo nešto. Jer, zidovi od cigle su tu da zaustave one koji ne žele to dovoljno. Oni su tu da zaustave druge.

 Listu je objavio Motivation grid.

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: pixabay

Piše: D.G.