Robin Rajt za Gardijan: Tramp je uzeo sve dobre ideje iz „House of Cards“

robin_rajt_youtube
PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube/Printscreen

Robin Rajt (Robin Wright) je poslednjih godina aktuelnija nego ikad! Tumači vrlo zapaženu ulogu beskrupulozne žene Kler Andervud (Claire Underwood) u seriji „House of Cards“, koja joj je donela nagradu Zlatni globus.

Na snimanju serije je proslavila i svoj pedeseti rođendan – „To je tako nagrađujuće. Pedeset godina i sada sam u najboljoj fazi svog života“. Robin je prokomentarisala kako je ekipa sa kojom radi sjajna.

U intervjuu za „Gardijan“ otkrila je kako je privatno potpuno drugačija od junakinje koju glumi. Na komentar da mnoge žene žele istu frizuru kao što ona ima u seriji, nasmejala se i rekla: „Da li imate predstavu koliko preparata ide na moju kosu? Dok je kosa mokra stavlja se tri preprata, za volumen, teksturu, koren, zatim dugo četkanje i sušenje…

Komentarisala je i popularnost serije „House of Cards“ kao i genijalnost svih intriga, međutim, stvarnost uvek ide jedan korak napred. Tako je Gardijan naveo primer kada je Donald Tramp otpustio direktora FBI-ja Džejmsa Komija, „House of Cards“ nalog na Tviteru je imao sledeći tvit (citat iz serije): „Kada si ti sveže meso, ubij i baci im nešto svežije.

Na pitanje kako je tumačiti ulogu u savremenoj političkoj satiri, kada je politika – širom sveta – potpuno poludela, Rajt kaže sledeće: „Tramp – on je uzeo sve naše dobre ideje!
Istakla je da je sve ono što se ne može videti na televiziji a dešava se u politici, glavna inspiracija serije.

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube/Printscreen

Piše: N.V.