• English
X

Afterhour

Saznajte koja je SAVRŠENA UŽINA za vašu PAUZU NA POSLU

PinterestFacebookTwitterShare

Pročuvanja navika u ishrani pokazala su da većina ljudi ima ustaljene šablone, naročito oni koji su zaposleni. A za većinu je zajedničko to da preskaču obroke. Vremena za doručak uglavnom ima ali ne i za pametnu užinu, nešto što će vam dati dodatnu energiju, malo razdrmati i osvežiti.

Prosečan radni dan traje osam sati. Međutim, malo je srećnika koji u 17 časova mogu da ugase računar, spakuju se i odu kući. Uglavnom smo na poslu mnogo duže od toga, stalno zatrpani obavezama i zadacima da često zboravimo ili ne stignemo ni da jedemo. I pored volje da pojedete voće ili nešto hranjivo, sve se uglavnom završi tako što uzmete nešto s nogu. Srećom, tome je sada kraj jer se pojavila idealna voćna užina – neXt Smoothie.

I bukvalno na dohvat ruke, spakovana u premijum flašicu, ovo je idealna užina napravljena samo od voća. Nema gubljenja vremena na pripremu napitka za koji je obično potrebno da pored vremena imate i blender, a pri tome možete da birate ukuse koji vama odgovaraju.

Tu su kombinacija manga, pomorandže, jabuke, banane, limuna i marakuje na jednoj strani, a druga varijanta je mešavina crvenog grožđa, jagoda, borovnica, malina, kruška, jabuka i banane. neXt Smoothie je bogat vlaknima i daje osećaj sitosti, a osim voća u njegov sastav ne ulaze nikakve arome, šećer pa čak ni voda. Izgleda da ipak možete ubaciti u svoj zgusnuti raspored i tu jednu voćnu užinu i napraviti mali predah da u njoj uživate.

Uz neXt Smoothie svi izgovori nestaju, a pauza za Smoothie na poslu postaje vaš novi omiljeni ritual!

Povezane vesti

Izvor: BIZLife