Šećer ili Pero Defformero: 4 provoda u gradu

Vikend je vreme je da iza sebe ostavite napornu radnu nedelju i krenete u provod! BIZLife je za vas odabrao nekoliko sjajnih žurki koje ne biste smeli propusti sledeće nedelje.

1 Mikser Beograd: Pero Defformero + Nemesisdeformero_facebook

Mikser Beograd vas u petak, 3. marta sa početkom od 21.00 čas, poziva na koncert Pero Defformero + Nemesis . Pozivamo vas da svojim uvaženim prisustvom ulepšate ovaj nemili kulturno-umetnički događaj i tako svakom kupljenom karte donirate broju prisutnih na ovom koncertu.

Sva neklasična dela novokomponovanog Gastarbajt-Metala biće u izvođenju tehnički prekvalifikovanih folk-metalaca, široj publici nepoznati kao Pero Defformero a da bi sve ipak imalo smisla i ukusa, pobrinuće se mlade dame iz benda Nemesis. Nađite ih na FEJSBUKU.

2 KC Grad: Rainbow partyrainbow_facebook

Ove sezone Rainbow party Belgrade vam je spremio niz novina. Nove goste, nove lokacije, ali jedno će ostati isto: dobri stari duh Rainbow žurki koji svi toliko volimo!
Ovog puta, otvaranje nove sezone će ispratiti simbolika kombinovanja novog i starog, svežeg i iskusnog. Žurka će se održati 4. Marta sa standardnim početkom od 23h, a lokacija je svima dobro poznat i drag, KC Grad.
Kao što smo već napomenuli, za DJ pultom će se ove subote udruziti: Vasso, Marija Nikolić a.k.a Časna sestra i Vanja Bursać predstavnici različitih žanrova koji će nam zajedno prirediti nezaboravno iskustvo!
Vasso je osveženje čije izvođenje i umeće do sada niste imali prilike da čujete na Rainbow žurkama, ali bez sumnje ovaj mladi umetnik i fotograf, vrlo vešto barata muzičkim notama i numerama koje će omađijati svakoga od vas.

Rezervacije obavezne klikom na going ili SMS-om na 0656655760.
Ulaz: do ponoći 200rsd od ponoći 300rsd Nađite ih na FEJSBUKU.

3 Drugstore Beograd: Milton Bradley // Do Not Resist The Beat (Berlin)

Drugstore Beograd vas u subotu, 4. marta sa početkom od 23.00 časa poziva na žurku. Milton Bredli je berlinški DJ i producent, enigmatilni pobunjenik koji se ističe iz mase. Nađite ih na FEJSBUKU.

4 Klub Šećer: Bow downbow_facebook

Klub Šećer vas poziva u subotu, 4. marta sa početkom od 23.00 časa na žurku gde će muziku puštati:

  • Luka Brasi
  • byp_

R&B • HIP HOP • DANCEHALL • REGGAETON. Ulaz + garderoba: 200 RSD. Nađite ih na FEJSBUKU.

Izvor: BIZLife

Foto: Facebook

Piše: A. M.