Spremite se: Pet najiščekivanijih filmova ove godine

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube printscreen

1) ‘Split’ (Jan. 20)kola, čovek na parkingu, parking_youtubeprintscreen

Dovoljno je strašno biti kidnapovan i držan u podrumu protiv svoje volje. Ali, kada se ispostavi da muškarac koji vas je oteo ima 23 različite ličnost koje variraju od prepubescentnog ponašanja do nečega što se može nazvati zverskim, onda ste i zvanično ušli u pakao.

2) ‘T2: Trainspotting’ (Mar. 3)bilijar, bilijarski sto, skikboj, trainspotting_youtubeprintscreen

Tako je. Cela banda – Rinton, Sikboj, Spad i čak Dien – nastavak filma nakon 21 godine. Sada imamo priliku da vidimo šta su radili protekle dve decenije. Činjenica da su se režiser Deni Bojl i originalna glumačka ekipa ponovo okupili da snime nastavak filma, pokazuje da je ovo zaista projekat iz strasti.

3) ‘The Circle’ (Apr. 28)kola, čovek na parkingu, parking_youtubeprintscreen

Da li vam je potrebno još razloga da zazirete od društvenih mreža i manjka privatnosti u digitalnom dobu? Ako je odgovor pozitivan, onda bi trebalo da pogledate triler Džejmsa  Ponsolta. Ema Votson igra kompjuterskog genija, a harizmatični šef (Tom Henks) – tip sličan Stivu Džobsu koji obećava nešto slično „savršenom ljudskom biću“- nisu altrustični kako se čine.

4) ‘Snatched’ (May 12)zbunjenost, ejmi šumer_youtubeprintscreen

Goldi Hon i Ejmi Šumer su majka i ćerka koja su kidnapovane na odmoru u Ekvadoru. Porodična disfunkcija i eskapizam akcione komedije traže jednaku pažnju. Sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako će se Ejmi Šumer snaći u ovoj ulozi i da li će nastaviti u istom tempu kao i u prošlom filmu (Trainwreck).

 

5) ‘The Coldest City’ (Jul. 28)kola, čovek na parkingu, parking_youtubeprintscreen

U noći rušenja berlinskog zida, MI6 špijun (Šarliz Teron) i šef gradske obaveštajne stanice (Džejms Mekavoj) moraju da otkriju ko i zašto ubija tajne agente.

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube printscreen

Piše: A. M.