Stanovi po ukusu modernog čoveka

PinterestFacebookTwitterShare

Stambeno-poslovni kompleks Tamiš kapija prostire se na 43.000 metara kvadratnih. Prizemlje i nivo galerije namenjeni su uslužnom i komercijalnom sardžaju, dok se od prvog do petog sprata nalaze stanovi različitih struktura, od garsonjera do četvorosobnih stanova.

Svaki stan ima obezbeđeno parking mesto u suterenskom, prizemnom i galerijskom prostoru, a znatan broj parking mesta za posetioce obezbeđen je i oko objekta.

Stanovnicima Tamiš kapije, osim luksuznih i savremeno opremljenih stanova, na raspolaganju su mnogobrojni sadržaji zabavnog i uslužnog karaktera, veliki supermarket, restorani, zona za rekreaciju i druge delatnosti.

Više od stanovanja

Ideja projekta je da se stanovnicima Tamiš kapije, ali i celog Pančeva obezbedi savremen koncept stanovanja prilagođen potrebama savremenog života.

Projekat je odgovor na zahteve tržišta, kome želimo da ponudimo više od stanovanja – prestižnu lokaciju pored reke, luksuzne stanove, savremen koncept života sa svim potrebnim sadr-žajima unutar samog kompleksa.

Projektovani stambeno-po-slovni kompleks Tamiš kapija je u svemu urađen prema usvojenom Izvodu iz Urbanističkog plana i usvojenom Idejnom rešenju, u skladu sa zakonima i propisima i uslovima javno komunalnih preduzeća.

Objekat po svojoj veličini i nameni predstavlja savremen pristup modernoj arhitekturi.

Dobar dan za novi stan

Za samo evra po kvadratu možete sebi i svojoj poro-dici obezbediti novi dom i početak novog poglavlja u vašim životima na samo minuta od Beograda. Zahvaljujući pristupačnim cenama, kao i pogodnostima koje pružaju odabrane banke, odluka o kupovini sta-na nikad nije bila lakša. Takoreći vam je nadohvat ruke.

Izvor: BIZLife