Turnir svetske serije boraca King of Kings na FightBoxu

PinterestFacebookTwitterShare

FightBox sa ponosom najavljuje da se King of Kings (KOK), jedan od najpopularnijih brendova kik boksa, vraća na male ekrane u direktnom prenosu iz Kišinjeva u Moldaviji u subotu, 30. septembra, sa početkom u 18:30 časova po centralnoevropskom vremenu.

Pravo sa turnira u Kaunasu u Litvaniji, KOK je ponovo u akciji drugu nedelju zaredom u septembru, i to u glavnom gradu Moldavije – Kišinjevu. FightBox će uživo prenositi šest mečeva ovog turnira svetske serije boraca koji se održava po zvaničnim pravilima kik boksa.

Centralna borba je zakazana između Engleza Mateuša Dicmala i Aleksandrua Burduže iz Moldavije u kategoriji do 95 kilograma. Dicmal je poljski kikbokser sa prebivalištem u Engleskoj koji se borio širom sveta, uključujući Evropu, Kinu i Tajland. Nedavno je tesno izgubio u rodnoj Poljskoj na turniru Veče 18 ekskluzivnih borbi i sa nestrpljenjem iščekuje sledeći veliki meč. Burduža, koji će se boriti pred domaćom publikom u Kišinjevu, takođe se vraća u ring nakon što ga je Vasil Dukar nokautirao na prethodnom turniru u Moldaviji, u jednoj od najuzbudljivijih KOK borbi u 2017. godini. Ceo meč možete pogledati ovde.

King of Kings organizuje turnire na najvišem nivou i okuplja sportiste svetske klase i najvatrenije ljubitelje borilačkih sportova u najvećim borilačkim arenama na svetu. KOK ima veliki broj poštovalaca zahvaljujući samoj prirodi takmičenja, neizvesnim borbama i spontanosti, a FightBox prenosi ovu seriju turnira.

Osim prenosa uživo širom sveta na kanalu FightBox HD u preko 40 zemalja, gledanje ovog turnira je dostupno i preko interneta pretplatnicima na FilmBox Live, kao i preko strima na adresi www.fightboxlive.com po ceni od 3,99 evra.

Izvor: BIZLife