Žurke u Beogradu: Kuda u provod sledeće nedelje?

Vikend je vreme je da iza sebe ostavite napornu radnu nedelju i krenete u provod! BIZLife je za vas odabrao nekoliko sjajnih žurki koje ne biste smeli propusti sledeće nedelje.

1 Elektropionir: Thereelektropionir_facebook

Niški instrumentalni “cosmic rock” bend There. u sklopu promocije prošlogodišnjeg albuma “Chasing the Basics” nastupiće u četvrtak, 23. februara u klubu Elektropionir (Cetinjska 15, Beograd). Početak koncerta je u 21 čas.

Ulaznice se mogu kupiti od srede, 1. februara, po promotivnoj ceni od 300 dinara (ograničen kontigent!) na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Ticketsa, Zaokretu, kao i u Felix Shopu. Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 400 dinara, a na sam dan nastupa za ulaznicu je potrebno izdvojiti 500 dinara. Nađite ih na FEJSBUKU.

2 Drugstore Beograd: Club Tunnel meets §facebook_facebook

Drugstore Beograd vas u petak, 24. februara sa početkom od 23.00 časova poziva na žurku Club Tunnel meets §. Nađite ih na FEJSBUKU.

3 DOT: Cherry on topcherry on top_facebook

Obožavate dobri stari RnB zvuk, pesme sa kraja 90’ih i sa pocetka 2000’ih, ali i RnB numere novijeg datuma? Dot će u tom slučaju svake srede, kao i ove (22.2), biti vaše omiljeno mesto za time out u toku radne nedelje!

Muziku će vam ovom prilikom servirati stari znalac beogradskoj RnB publici- DJ Ike, a kao cherry on top pridružuje mu se i prelepa Lea Davogić koja će vas svojim muzičkim odabirom navesti da u sred srede zaboravite na svoje probleme i njišete se uz nezaboravne i omiljene nam hitove ovog muzičkog opusa. Nađite ih na FEJSBUKU.

4 Elektropionir: Rain dogscherry on top_facebook

RAIN DOGS Tom Waits tribute u subotu 25. februara u Elektropioniru.
Osnovu bendа čine Nenаd Vаsić (vokаl), Aleksаndаr Stаnković (bаs gitаrа/vokаl), Nebojšа Čаvić (gitаrа/vokаl), Brаnko Stаnišić (klаvir/klаvijаture), Igor Dаmnjаnović (аlt sаksofon) i Aleksаndаr Vujošević (bubnjevi/perkusije) i Nikola Krstić (klavijature/harmonika/drombulje). Cena karte 300 rsd. Nađite ih na FEJSBUK.

Izvor: BIZLife

Foto: Facebook

Piše: A. M.